objavljeno: 18.01.2017

Shuz. lansirao sanjivu novu kolekciju svečanih tenisica

Shuz. lansirao sanjivu novu kolekciju svečanih tenisica
"Love Songs Collection su svečane tenisice u kojima ćete poželjeti zaplesati prvi ples inspirirane su najljepšim ljubavnim pjesmama."

Pod nazivom Love Songs Collection, Shuz. predstavlja lookbook za aktualnu kolekciju tenisica, inspiriranu kultnim ljubavnim pop pjesmama od Bowievog glam rocka do dječje romantičnog disneya.

„Lansirale smo novu kolekciju u kojoj prevladavaju pastelne, svjetle nijanse u kombinaciji sa srebrnom bojom. Korišteni su nježni materijali poput čipke ornamentiranog uzorka, finog satena i tila koji čine osnovu vizualnog identiteta brenda Shuz. Svaki model nosi ime ljubavne pjesme kojom je inspiriran tako da je i cijela kolekcija jednostavno nazvana „Love Songs Collection“. Romantična emocija koju evociraju pojedine pjesme i njihov tekst iskoristile smo kao inspiraciju i nit vodilju u kreativnom stvaralaštvu“, objasnile su dizajnerice.

Believe in Love Shuz.

Cijela kampanja fotografirana je analogno, a nove vizuale potpisuje fotografkinja Sara Pukanić s kojom brend Shuz surađuje odnedavno. Ispred njenog objektiva stala je akademska plesačica Danijela Vukadinović, a za čitavu art direkciju zaslužne su dizajnerice i osnivačice brenda Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić.

Together Forever Shuz.

Uz Shuz.-ice dizajnerice su po prvi puta u look booku predstavile svoju kolekciju friendship narukvica iz Wedding Shuz. kolekcije, namjenjene najboljim prijateljicama koje će uskoro krasiti titule „Bride to be“ i „Maid of Honor“. Narukvice su dostupne sa nekoliko vrsta natpisa i obično dolaze u paru – za kumu i mladenku.

Elton John Shuz.

Ova kolekcija osim novih modela i materijala ujedno je i kolekcija kojom domaći brend tenisica slavi već sedam godina svog rada. Kolekciju možete potražiti u Shuz. showroomu (Vlaška, 70E, Zagreb), a svoj dolazak najavite putem službene Facebook stranice facebook.com/shuzdesign ili na e-mail chooseshuz@gmail.com

The Time is Now Shuz.