objavljeno: 26.11.2012

Kako rasvjetom napraviti vjenčanje iz bajke

Kako rasvjetom napraviti vjenčanje iz bajke
"Svjetlosni efekti na vjenčanju stvaraju savršenu atmosferu tijekom Vašeg dana iz snova. Donosimo par savjeta kako dodatno učiniti vjenčanje pričom iz bajke."

Od lanterni na drveću preko svijeća na stolovima do monograma na plesnom podiju ili zidu dvorane, svjetlosni efekti na vjenčanju stvaraju savršenu atmosferu tijekom Vašeg dana iz snova.

Rasvjeta stvara atmosferu koja čini čuda na goste i njihovo raspoloženje o čemu će se pričati godinama. Rasvjeta i specijalni efekti prave razliku između prosječnog eventa ili vjenčanja i vrhunske zabave.

RASVJETA I SPECIJALNI EFEKTI

Zatamnite prostoriju - uvijek učinite prostoriju malo tamnijom nego što mislite da biste trebali. To će dati poseban štimung i sve će izgledati više sexy što će goste činiti opuštenijima i više će se zabavljati. A upravo to je ono što želite.

Sve mora biti na regulatore - vrlo je važno da možete kontrolirati jačinu svjetla u svakom trenutku.

Koristite umjereno LED lampice - znamo da tehnologija napreduje i da svi idemo u korak sa vremenom, ali pokušajte se kontrolirati kada su LED-ice u pitanju jer obična rasvjeta može, također, činiti čuda. Nemojte pretjerivati sa LED rasvjetom i pazite na njihov raspored.

Simetrija je ključ svega - laseri, zrake svjetla, svijećnjaci i ostala svjetla koja se nalaze u prostoriji trebala bi biti raspoređena simetrično. Jedino ako rasvjeta namjerno nije postavljena asimetrično, svjetlo bi trebalo definirati prostor u jednakim razmjerima. Ništa nećete toliko primijetiti da je neproporcionalno kao rasvjeta.Boja - bez obzira koja je dominantna boja vjenčanja najvažnije je da se Vi i gosti osjećate ugodno u okruženju u kojem se nalazite. Ako je atmosfera ugodna i opuštena tada će i cijeli događaj biti na nivou o kojem će se godinama pričati. Bijela i njene razne nijanse mogu se zatamniti kako biste utjecali na cijelokupni dojam prostorije.

Ako niste spremni sami se igrati sa svjetlima tada povjerite taj vrlo važan posao profesionalcima koji znaju što čine. Upravo njihovo znanje i iskustvo u takvim situacijama dodatno će osvjetlati Vaša lica i izmamiti osmijeh na lica Vaših gostiju, a i samih mladenaca.