Salon za organizaciju vjenčanja Exclusive proslavio 14. rođendan

U velikom stilu i glamuru vlasnica salona za organizaciju vjenčanja Exclusive iz Nove Gradiške Liljana Šoch imala je party godine uz brojne goste i sjajan program.

Vjenčana kolekcija kišobrana

Wedding City i Hrvatski kišobran snimili su kampanju za vjenčanu kolekciju kišobrana koji služe kao i suncobrani u varijaciji stilova i tkanina za mladenke.

Bezgranična maštovitost unikatnih Andy's vjenčanica

Prva linija Andy's vjenčanica je unikatna po svojoj praktičnosti koje se u trenutku preobraze u svakodnevni, večernji ili neki drugi styling.

Vesna Sposa 2017 - jednostavnost koja otkriva raskoš

Nova kampanja Vesne Spose snimljena je u bajkovitoj Opatiji gdje je dizajnerica Vesna Pretković predstavila kolekciju za jesen/zimu 2017.

Shuz. lansirao sanjivu novu kolekciju svečanih tenisica

Love Songs Collection su svečane tenisice u kojima ćete poželjeti zaplesati prvi ples inspirirane su najljepšim ljubavnim pjesmama.

Vjenčanice Ana Milani 2017. za dive

Senzualne, autentične i jedinstvene vjenčanice Ana Milani 2017. izrađene su od najfinije čipke, ističu ljepotu ženskog tijela i od mladenki stvaraju dive.

RTL snimao seriju Prava žena u Wedding Cityju

Uz vjenčanicu glavne junakinje Nataše Janjić, odjeću iz salona Wedding City moći ćete gledati i na brojnim uzvanicima ove popularne TV serije.

Što ste propustili na Danu otvorenih vrata Restorana Laguna

Pogledajte što se sve događalo i kakva je atmosfera bila tijekom 5. Dana otvorenih vrata. Posjetitelji su uživali u prostoru, modnoj reviji vjenčanica, živoj svirci i još mnogo toga.
UČITAJ VIŠE