Savršeno vjenčanje Tatiane i Amira na Baliju

Vjenčanje prekrasnih Tatiane i Amira održalo se na otoku s dva lica Baliju u boho stilu s kombinacijom bijele i zlatne boje. Piše i fotka Elena Avramenko.

Ljubav na selu ih povezala, a ljubav na prvi pogled spojila

On je sudjelovao u reality showu na RTL televiziji, točnije u petoj sezoni Ljubav je na selu, a ja sam bila s druge strane ekrana. I poslala sam mu poruku.

Najglasnije DA za prosidbu na mostu uz latice ruža

Na mostu u njemačkom Regensburgu ugledala sam ogromno platno na kome je pisalo "UDAJ SE ZA MENE ". Vrisnula sam glasno: "DAAAAAA", najjače sto sam mogla!!!

Matea i Bojan – ljubavna priča

Nakon tjedan dana cijelonoćnog dopisivanja 18.11.2013. otišli smo na prvu kavu, upoznali se, raspričali i uživali. Nakon tjedan dana smo prohodali, 25.11.2013.

Kada voliš i nemoguće postaje moguće

Ljubav u inat nek' živi, kad nam dođu dani sivi, naš je prozor uvijek osunčan

Nesretna ljubav

Ljubav mog života i ja proveli smo 4 godine zajedno i planirali brak. Zbog glasina o njegovom varanju smo se razišli, a ja sam se udala za svog susjeda. 15 godina kasnije zajedno popijemo piće, ali to je to.

VIDEO Čarobno vjenčanje Marije i Zorana

Životna bajka Marije i Zorana započela je 25. srpnja 2015. godine. Veličanstvenom danu prisustvovalo je 210 gostiju, a ljubav koju smo prisegli jedno drugom tog dana trajat će zauvijek.

Goran potvrdio alpha poziciju legendarnog neponovljivog zaručnika

Goranova ljubavna priča kako je zaprosio svoju djevojku je osvojila besplatni najam vjenčanice, ali i naša srca. Svaka čast turbo mega ekstra alpha legendarni neponovljivi zaručniče!
UČITAJ VIŠE