objavljeno: 26.06.2010

KL Photo

KL Photo
"Recite da ste do KL Photo došli preko portala UdajemSe.hr i dobit ćete 500 kuna popusta na advanced paket usluga fotografiranja. Nama samo na [email protected] pošaljite potvrdu o suradnji."

Kristijan Komarica: 098/186 14 15
Ivan Lacković: 091/503 27 83
Kontakt: [email protected]
Internet stranica: www.kl-photo.com
Facebook stranica

KL Photo nudi vam usluge profesionalnog fotografiranja. Temeljem dugogodišnjeg foto-reporterskog iskustva naših fotografa, Ivana Lackovića i Kristijana Komarice (sportnet.hr, autoweb.hr, autonet.hr, never2much.info, hrs.hr, Story, Auto Blic, časopis Transport, 4x4 & SUV magazin), za vaše poduzeće fotografiramo sve potrebno za promociju i oglašavanje (fotografije za web stranice, kataloge i ostale promotivne materijale).

Uz marketinšku fotografiju, fotografiramo različite javne događaje (promocije, predstavljanja i sl. manifestacije), ali i različite privatne događaje i proslave (prvenstveno vjenčanja).

Želja nam je ponuditi fotografije na najvišem profesionalnom i umjetničkom nivou, a pri tome se pristupom i konačnim proizvodom razlikovati od konkurencije. Originalnost, individualnost i artistička nota svih usluga, naši su znaci raspoznavanja.

Recite da ste do KL Photo došli preko portala UdajemSe.hr i dobit ćete 500 kuna popusta na advanced paket usluga fotografiranja. Nama samo na [email protected] pošaljite potvrdu o suradnji.

Pogledajte naše fotogalerije vjenčanja:

Martina Tumbas & Siniša Slunski

Andrea & Ivan

Lana & Igor

Marija & Martin

Elizabeta & Mario

Kristina & Stjepan