Nomago Travel mladencima poklanja 4.000 kuna za medeni mjesec!

Ako vam se bliži vjenčanje i muku mučite oko ideja i financija za medeni mjesec iz snova, priključite se nagradnom natječaju putničke agencije Nomago Travel i osvojite divan poklon bon.

Petra Gajski: Vrisak oduševljenja orio se uredom kada sam osvojila nagradu BC Božica

Želim se zahvaliti na nagradi kojom ćete mi omogućiti da na svoj najvažniji dan u životu izgledam poput princeze, rekla je osvajačica poklon bona BC Božica.

Wedding City i Westgate daruju najam vjenčanice

Wedding City i Westgate traže od Vas da opišete svoje idealno vjenčanje. Deseti Wedding Expo održat će se od 17. do 19. veljače u Westgateu.

Petra Gajski osvojila besplatan makeover u Beauty centru Božica

Beauty centar Božica i UdajemSe.hr daruju buduću mladenku Petru Gajski iz Zagreba sa paketom Diference. Petra Gajski se ženi 8. rujna 2017. godine. Čestitamo!

Beauty centar Božica i UdajemSe.hr daruju besplatan makeover za vjenčanje!

Osvojite besplatan makeover u Beauty centru Božica i zablistajte na vjenčanju. Prijave traju do 29. siječnja 2017. Sretno svima!

Helena i Denis osvojili 10 000 eura hotela Phoenix

Spektakularni 10. kućni sajam vjenčanja hotela Phoenix bio je prepun iznenađenja, a dan prije Dana zaljubljenih najveći kućni sajam vjenčanja u regiji je blistao i oduševio sve buduće mladence.

Hotel Phoenix daruje 10 000 eura za Vjenčanje sa stilom

Tko dobije najviše lajkova ispod fotke osvaja vjenčanje sa stilom u hotelu Phoenix u iznosu od 10 000 eura. Kako? Klikni jer je vrlo lako!

Posjeti Sajam vjenčanja u Splitu i osvoji boravak u Rimu

Sajam vjenčanja i hotel Le Meridien Lav pripremili su za sve posjetitelje zanimljiv kreativni natječaj unutar kojeg će se imati priliku boriti za vrijednu nagradu boravka u hotelu Sheraton u Rimu.
UČITAJ VIŠE