Najbolje fotografije vjenčanja u 2017.

Internet je pročešljan. Sve moguće i nemoguće stranice sa vjenčanjima su otvorene i najbolje fotografije vjenčanja iz 2017. godine su odabrane.

10 najgorih stvari koje se mogu dogoditi na vjenčanju

Ne želimo vas plašiti, ali donosimo listu 10 najgorih stvari koje se mogu dogoditi na vjenčanju. Ovo je prikupljano otkako je portal UdajemSe.hr pokrenut.

Najtraženija vjenčanica na Pinterestu i svijetu

Vjenčanica koja je zaludila svijet ima više od 2,5 milijuna pinova na Pinterestu, a elegantna vjenčanica Hollie 2.0 košta 1450 funti.

Jednorog torta koju svi mladenci žele u svojoj bajci

Nova čarolija u svijetu vjenčanja je jednorog torta koja u sebi ima sve glavne i najbolje deserte na svijetu ukomponirane u jedno savršenstvo.

Najbolje fotografije vjenčanja za 2016. godinu

Prošli smo kroz cijeli internet u potrazi za najboljim fotografijama vjenčanja za 2016. Ovo je naš odabir. Čekamo da pošaljete i svoje fotkice.

Dijamantna vjenčanica za vjenčanje iz snova svake žene

Vjenčanica ispunjena dijamantima i dijamantna ogrlica zasjali su u punom sjaju na dijamantnom vjenčanju u Libanonu Gaelle Najarian i Hoviga Yesseyana.

Wedding City i Jacques upali na svadbe

„Pjevati na vjenčanjima za mene je uvijek iznova posebno uzbudljiv doživljaj i u tome istinski uživam“, rekao je Jacques nakon što je crashao četiri vjenčanja.

Što se sluša i kako se pleše na vjenčanjima na svijetu

Svaka zemlja ima svoje svadbene običaje u kojima svi uživaju. Koje vjenčanje iz videa je vama najzabavnije i na kojem biste voljeli biti?
UČITAJ VIŠE