Dani vječanja u centru Lumini oduševili varaždinskim dizajnericama i salonima vjenčanica

Najatraktivniji sajam vjenčanja u sjeverozapadnom dijelu zemlje oduševio je bogatim dvodnevnim programom i vrijednim nagradama.

Sajam vjenčanja Zagreb proslavio 20. godišnjicu postojanja!

Sajam vjenčanja Zagreb je na pravi način proslavio 20. rođendan. U zagrebačkoj Areni bio je pravi spektakl uz vrhunski program i humanitarnu reviju.

Dani vjenčanja u Lumini centru

Dani vjenčanja u Lumini centru održat će se 17. i 18. veljače, a mladenci će uživati u bogatom programu i uslugama za vjenčanje. Mladence očekuju i vrijedne nagrade!

Modna revija vrhunac 12. Wedding Expoa u Westgateu

Zaljubljeni parovi uživali su u iznimnoj ponudi, programu, popustima i svemu ostalom što predstavlja najveći sajam vjenčanja u regiji – Wedding Expo.

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS - čarolija vjenčanja traje cijelu godinu

Tijekom dva dana Festivala, posjetitelji su doživjeli ljepotu tog posebnog dana i uživati u čarima koje donosi Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS.

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS u Puli 27. i 28. siječnja

Festival Vjenčanja smješten je u prostoru Doma branitelja te će biti, uz slobodan ulaz, dostupan posjetiteljima u subotu od 12-20h te u nedjelju od 11-19h.

Sajam vjenčanja, zdravlja i ljepote u Splitu

5. Sajam vjenčanja u Spaladium Areni održat će se od 26. do 28. siječnja 2018., a uz to bit će i Beauty expo, te Sajam djece, beba i trudnica. Ulaz je besplatan.

20. Sajam vjenčanja od 9. do 11. veljače 2018. u Areni Zagreb

Više od 200 izlagača čekat će u Areni Zagreb od 9. do 11. veljače buduće mladence i sve ljubitelje vjenčanja uz bogat program, modne revije i nagrade.
UČITAJ VIŠE