Sajam vjenčanja Osijek veličanstveno proslavio 10. godišnjicu

Slavonci su ponovno napravili pravi spektakl koji je oduševio više tisuća zaljubljenih parova, a fotografije sa 10. sajma vjenčanja Osijek pogledajte ovdje.

Istarski Festival Vjenčanja obilježava siječanj 2019.

Ovog vikenda Istra ulazi u svijet vjenčanja koji traje kroz cijeli mjesec siječanj. Tijara model & event management agencija započinje TIJARAnewsFESTIVAL.

Dani vjenčanja 2019 u Westgateu

Dva dana pravog tuluma u Westgateu uz Dane vjenčanje koji će se održati 19. i 20. siječnja 2019. Ulaz je besplatan uz bogat program i brojne nagrade.

10. Sajam vjenčanja u Osijeku 2019

Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek otvara svoja vrata desetu godinu zaredom, i to 19. i 20. siječnja u trgovačkom centru Portanova. Ulaz je besplatan!

Dani otvorenih vrata svadbenih svečanosti u Hotelu Antunović Zagreb

U subotu i nedjelju u Hotelu Antunović Zagreb bit će ponovno spektakl i bogati program koji će kulminirati brojnim nagradama i rezanjem torte uz pjenušac.

3. sajam vjenčanja Nova Gradiška

Veličanstveni sajam vjenčanja održat će se 17.11.2018., a očekuje nas bogat program sa oko 100 izglača i unikatnom modnom revijom sa Miss Universe Croatia.

Wedding EXPO od ove jeseni na Zagrebačkom Velesajmu

Wedding EXPO će se po prvi put održati na Zagrebačkom Velesajmu. Od 26. do 28. listopada 2018. se u paviljonu 10a očekuje se rekordna posjećenost.

Dani vječanja u centru Lumini oduševili varaždinskim dizajnericama i salonima vjenčanica

Najatraktivniji sajam vjenčanja u sjeverozapadnom dijelu zemlje oduševio je bogatim dvodnevnim programom i vrijednim nagradama.
UČITAJ VIŠE