Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS idealan za promociju Istre kao wedding destinacije

21. izdanje TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja bilo je prava čarolija boja, melodija, ritmova i okusa gdje su budući mladenci pronašli sve za svoje vjenčanje.

TIJARAsposaNEWS - Istarski Festival Vjenčanja 19. i 20. studenog 2022.

Festival se vraća u velikom stilu i to u Hotelu Park Plaza Histria s mnoštvo noviteta i bogatim programom te nastupom Damira Kedže. Ulaz je slobodan.

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb od 11. do 13. ožujka 2022.

Na 23. zagrebačkom Sajmu vjenčanja posjetitelje očekuje bogat program, prezentacije, radionice, pogodnosti, popusti i nagradne igre. Vidimo se.

Wedding Expo 2020. – Prvi virtualni sajam vjenčanja

Posjetite sajam vjenčanja online, pregledajte izlagače obilježite svoje favorite, pitajte ih što želite i kontaktirajte ih te ostvarite popuste. Ostanite sigurni.

Najnoviji trendovi vjenčanica predstavljeni na Danima vjenčanja u Westgateu

U subotu i nedjelju su zaljubljeni parovi mogli uživati u fantastičnom programu te modnoj reviji vjenčanica poznatih brandova gdje su predstavljeni noviteti.

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS ključan za promociju Istra kao wedding destinacije

Čarolija boja, melodija, ritmova i okusa stopili su se u jedinstven događaj TIJARAsposaNEWS koji ima iznimno važnu ulogu za promociju Istre kao wedding destinacije.

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS u Puli 25. i 26. siječnja

U prostoru Doma branitelja održat će se dvodnevni Festival Vjenčanja koji će okupiti velik broj zaljubljenih parova koji će uživati u bogatom programu. Ulaz je slobodan.

Dani vjenčanja u Westgateu od 25. do 26.1.2020.

Subota i nedjelja zadnjeg vikenda u siječnju 2020. stvoreni su za uživanje, bogat program, osvajanje nagrada i popusta u Westgateu, a bit će i Late night.
UČITAJ VIŠE