Najglamurozniji i najveći sajam vjenčanja u Hrvatskoj ponovno oduševio

Već 21. godinu zaredom brojni ljubitelja vjenčanja su došli na svoje i od 1. do 3. veljače uživali u zagrebačkoj Areni koju je posjetilo oko 7.000 parova.

Svečano otvorenje Istarskog Festivala Vjenčanja TIJARAsposaNEWS u Puli

U Domu branitelja u Puli otvoreno je 19. izdanje TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja, a posjetitelji su uživali u dva dana pravog spektakla.

Sajam vjenčanja Zagreb u Areni u veljači 2019.

Sajam vjenčanja Zagreb održava se 21. godinu za redom, a svi zaljubljeni parovi moći će u Areni Zagreb uživati od 1. do 3. veljače 2019.

14. Wedding EXPO na Zagrebačkom Velesajmu

Wedding EXPO održat će se od 25 – 27. siječnja u paviljonu 10a Zagrebačkog Velesajma, a zaljubljene parove očekuje bogat program. Ulaz na sajam je besplatan.

Sajam vjenčanja Osijek veličanstveno proslavio 10. godišnjicu

Slavonci su ponovno napravili pravi spektakl koji je oduševio više tisuća zaljubljenih parova, a fotografije sa 10. sajma vjenčanja Osijek pogledajte ovdje.

Istarski Festival Vjenčanja obilježava siječanj 2019.

Ovog vikenda Istra ulazi u svijet vjenčanja koji traje kroz cijeli mjesec siječanj. Tijara model & event management agencija započinje TIJARAnewsFESTIVAL.

Dani vjenčanja 2019 u Westgateu

Dva dana pravog tuluma u Westgateu uz Dane vjenčanje koji će se održati 19. i 20. siječnja 2019. Ulaz je besplatan uz bogat program i brojne nagrade.

10. Sajam vjenčanja u Osijeku 2019

Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek otvara svoja vrata desetu godinu zaredom, i to 19. i 20. siječnja u trgovačkom centru Portanova. Ulaz je besplatan!
UČITAJ VIŠE