Zaručnički tečajevi u Hrvatskoj u 2019.

Pogledajte kada su u vašoj blizini zaručnički tečajevi kako biste se mogli vjenčati u crkvi te pronaći najbolje mjesto i vrijeme za završiti zaručnički tečaj.

Zaručnički tečajevi u Hrvatskoj u 2018.

Provjerite kada se u vašoj blizini održava zaručnički tečaj. Svi mladenci koji planiraju vjenčanje u crkvi moraju proći zaručnički tečaj.

Zaručnički tečajevi u Hrvatskoj za 2017.

Saznajte kada se u vašoj blizini održavaju zaručnički tečajevi. Svi zaljubljeni parovi koji se žele vjenčanti u crkvi moraju proći zaručnički tečaj.

Zaručnički tečajevi u Hrvatskoj 2016.

Saznajte termine zaručničkih tečajeva u Vašoj blizini i vjenčajte se u crkvi. Parovi koji žele svoje vjenčanje ovjekovječiti pred Bogom moraju proći zaručnički tečaj.

Zaručnički tečajevi u Hrvatskoj 2015.

Želite li se vjenčati u crkvi morate proći zaručnički tečaj. Sakrament kršćanske ženidbe daje priliku mladim parovima da uđu u brak s određenim spoznajama, s određenom sviješću i s velikim pouzdanjem da njihov brak može uspjeti!

Zaručnički tečajevi u Hrvatskoj u 2014.

Zaručnički tečaj je crkvena priprema na crkveni brak namijenjena vjernicima, koji žele sklopiti sakrament kršćanske ženidbe. U pripravi sudjeluju oni koji će o bračnoj i obiteljskoj tematici govoriti u ime Crkve, u skladu s crkvenim naukom i na temelju osobnog vjerničkog iskustva.

Kako funkcionira zaručnički tečaj

Zaručnički tečaj je crkvena priprema na crkveni brak namijenjena vjernicima, koji žele sklopiti sakrament kršćanske ženidbe i traje tri do pet dana zavisno od župe.