Grupa Gea predstavlja najnoviji singl - I to će proći

„Izuzetno smo zadovoljni pjesmom koja je stilski fenomenalno ‘legla’ svima u bandu“, kažu članovi grupe Gea koja se prije zvala EUROart band.

Prestige Line nudi luksuzne pakete za vjenčanje koje si možete priuštiti

Pokreću nas strast, entuzijazam i svježe ideje te pazimo i na najmanje detalje kako bi svaki dio vašeg velikog dana bio upravo onakav kakvim ste ga zamislili.

Hrvatski Monte Carlo kao savršena modna pozadina za novu Vesna SPOSA kolekciju

Vesna Sposa je predstavila novu kolekciju vjenčanica za jesen/zima 2017/2018 i gdje bolje prezentirati prekrasne haljine nego u hrvatskom Monte Carlu.

Salon za organizaciju vjenčanja Exclusive proslavio 14. rođendan

U velikom stilu i glamuru vlasnica salona za organizaciju vjenčanja Exclusive iz Nove Gradiške Liljana Šoch imala je party godine uz brojne goste i sjajan program.

Vjenčana kolekcija kišobrana

Wedding City i Hrvatski kišobran snimili su kampanju za vjenčanu kolekciju kišobrana koji služe kao i suncobrani u varijaciji stilova i tkanina za mladenke.

Bezgranična maštovitost unikatnih Andy's vjenčanica

Prva linija Andy's vjenčanica je unikatna po svojoj praktičnosti koje se u trenutku preobraze u svakodnevni, večernji ili neki drugi styling.

Vesna Sposa 2017 - jednostavnost koja otkriva raskoš

Nova kampanja Vesne Spose snimljena je u bajkovitoj Opatiji gdje je dizajnerica Vesna Pretković predstavila kolekciju za jesen/zimu 2017.

Shuz. lansirao sanjivu novu kolekciju svečanih tenisica

Love Songs Collection su svečane tenisice u kojima ćete poželjeti zaplesati prvi ples inspirirane su najljepšim ljubavnim pjesmama.
UČITAJ VIŠE