Najljepše vjenčanice modne ikone Karla Lagerfelda

Njemački dizajner, modni genije, kreativni direktor francuske i talijanske kuće Fendi i snaga iza brenda Chanel bavio se i dizajniranjem legendarnih vjenčanica.

Proljetna kolekcija vjenčanica Sandre Haddad „Vjerujete li u vile?“

Kreirane za vječne romantičarke, lepršave, lagane i pastelne vjenčanice Sandre Haddad naglasit će prirodnu jednostavnost svake mladenke.

Vjenčanice Milla Nova za mladenku kao iz bajke

U salonu Vesna SPOSA ekskluzivno je predstavljena kolekcija Milla Nova vjenčanica. Vjenčanice su oduševile sve prisutne uzvanike kao i poznate osobe.

Zlatarnica Rodić kao adresa za presonalizirano ručno rađeno vjenčano prstenje

Prsten je snažan simbol trajnosti i nepromjenjivosti, a u kontekstu vjenčanja nosi potvrdu povezanosti i odanosti partneru.

Svadbene svečanosti u najromantičnijem hrvatskom hotelu – Phoenix hotel

Dan vašeg vjenčanja u hotelu Phoenix bit će najsavršeniji dan u vašem životu! Vjenčanje je događaj za slavlje i feštu u pravom smislu riječi!

Posjetite TIJARAnewsFESTIVAL

Istarski Festival Vjenčanja u novom proširenom konceptu kreće već ovog vikenda u Puli. Posjetite fantastičnu izložbu svadbene fotografije na području Istre.

Sandra Haddad vjenčanice u romantičnoj bajci Vjerujete li u vile?

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad stvorena je za vječite romantičarke, a mladenke zrače nježnošću, ženstvenošću i samopouzdanjem.

Grupa Gea predstavlja najnoviji singl - I to će proći

„Izuzetno smo zadovoljni pjesmom koja je stilski fenomenalno ‘legla’ svima u bandu“, kažu članovi grupe Gea koja se prije zvala EUROart band.
UČITAJ VIŠE