Zlatarnica Rodić kao adresa za presonalizirano ručno rađeno vjenčano prstenje

Prsten je snažan simbol trajnosti i nepromjenjivosti, a u kontekstu vjenčanja nosi potvrdu povezanosti i odanosti partneru.

Svadbene svečanosti u najromantičnijem hrvatskom hotelu – Phoenix hotel

Dan vašeg vjenčanja u hotelu Phoenix bit će najsavršeniji dan u vašem životu! Vjenčanje je događaj za slavlje i feštu u pravom smislu riječi!

Posjetite TIJARAnewsFESTIVAL

Istarski Festival Vjenčanja u novom proširenom konceptu kreće već ovog vikenda u Puli. Posjetite fantastičnu izložbu svadbene fotografije na području Istre.

Sandra Haddad vjenčanice u romantičnoj bajci Vjerujete li u vile?

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad stvorena je za vječite romantičarke, a mladenke zrače nježnošću, ženstvenošću i samopouzdanjem.

Grupa Gea predstavlja najnoviji singl - I to će proći

„Izuzetno smo zadovoljni pjesmom koja je stilski fenomenalno ‘legla’ svima u bandu“, kažu članovi grupe Gea koja se prije zvala EUROart band.

Prestige Line nudi luksuzne pakete za vjenčanje koje si možete priuštiti

Pokreću nas strast, entuzijazam i svježe ideje te pazimo i na najmanje detalje kako bi svaki dio vašeg velikog dana bio upravo onakav kakvim ste ga zamislili.

Hrvatski Monte Carlo kao savršena modna pozadina za novu Vesna SPOSA kolekciju

Vesna Sposa je predstavila novu kolekciju vjenčanica za jesen/zima 2017/2018 i gdje bolje prezentirati prekrasne haljine nego u hrvatskom Monte Carlu.

Salon za organizaciju vjenčanja Exclusive proslavio 14. rođendan

U velikom stilu i glamuru vlasnica salona za organizaciju vjenčanja Exclusive iz Nove Gradiške Liljana Šoch imala je party godine uz brojne goste i sjajan program.
UČITAJ VIŠE