U tajnosti se udala glumica Jennifer Lawrence

Prekrasna oskarovka Jennifer Lawrence se vjenčala u luksuznoj vili u Newportu za voditelja galerije u NY Cookea Maroneyja pred 150 najbližih prijatelja i celebova.

Udala se kraljica vjenčanja Maja Šuput

Legendarna Maja Šuput i Nenad Tatarinov su rekli veliko DA na imanju Meneghetti u istarskim Balama, a Marko Grubnić dizajnirao je vjenčanicu.

Najpopularniji datumi za vjenčanje u 2019. i 2020. godini

Saznajte koji datumi su najpopularniji za vjenčanje u 2019. i 2020. godini. Datumi koji su zanimljivi i fora na papiru, ali i donose sreću budućim mladencima.

Nove romantične vjenčanice Sandre Haddad u koje ćete se zaljubiti

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad savršena je za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati.

Zaručnički tečajevi u Hrvatskoj u 2019.

Pogledajte kada su u vašoj blizini zaručnički tečajevi kako biste se mogli vjenčati u crkvi te pronaći najbolje mjesto i vrijeme za završiti zaručnički tečaj.

Najljepše vjenčanice modne ikone Karla Lagerfelda

Njemački dizajner, modni genije, kreativni direktor francuske i talijanske kuće Fendi i snaga iza brenda Chanel bavio se i dizajniranjem legendarnih vjenčanica.

Ella Dvornik se udala u Las Vegasu

Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica udala se u Las Vegasu za Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee.

Proljetna kolekcija vjenčanica Sandre Haddad „Vjerujete li u vile?“

Kreirane za vječne romantičarke, lepršave, lagane i pastelne vjenčanice Sandre Haddad naglasit će prirodnu jednostavnost svake mladenke.
UČITAJ VIŠE