Svadbene svečanosti u najromantičnijem hrvatskom hotelu – Phoenix hotel

Dan vašeg vjenčanja u hotelu Phoenix bit će najsavršeniji dan u vašem životu! Vjenčanje je događaj za slavlje i feštu u pravom smislu riječi!

Najpopularnija ženska i muška imena u Hrvatskoj za 2017.

Mia i Luka su najpopularnija imena za djecu rođenu u Hrvatskoj prošle godine. Pogledajte top 10 ženskih i muških imena za bebe rođene 2017. godine.

Zaručnički tečajevi u Hrvatskoj u 2018.

Provjerite kada se u vašoj blizini održava zaručnički tečaj. Svi mladenci koji planiraju vjenčanje u crkvi moraju proći zaručnički tečaj.

Posjetite TIJARAnewsFESTIVAL

Istarski Festival Vjenčanja u novom proširenom konceptu kreće već ovog vikenda u Puli. Posjetite fantastičnu izložbu svadbene fotografije na području Istre.

Top 10 Instagram objava vjenčanja u 2017.

Donosimo listu 10 najpopularnijih objava vezanih za vjenčanje u svijetu. Instagram voli ljubav, zaruke i vjenčanja, a naših 10 objava srušilo je Internet.

Sandra Haddad vjenčanice u romantičnoj bajci Vjerujete li u vile?

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad stvorena je za vječite romantičarke, a mladenke zrače nježnošću, ženstvenošću i samopouzdanjem.

Grupa Gea predstavlja najnoviji singl - I to će proći

„Izuzetno smo zadovoljni pjesmom koja je stilski fenomenalno ‘legla’ svima u bandu“, kažu članovi grupe Gea koja se prije zvala EUROart band.

Tajno vjenčanje na Ibizi Alicie Vikander i Michaela Fassbendera

Romantično vjenčanje glumačkog para bilo je na Ibizi pred obitelji i najdražim prijateljima. Par se upoznao na snimanju filma The Light Between Oceans (2014).
UČITAJ VIŠE