Total Band

Zabavna i iskusna ekipa koja donosi svoje iskustvo, znanje, talent i profesionalnost, a raznovrsnim repertoarom i energijom nastoji ostaviti trag na glazbenoj sceni.

Tri soprana One

Akademski obrazovane solo pjevačice Ana Zebić Kostel, Mima Karaula i Mia Domaćina Topalušić. Uveličat će obred crkvenog vjenčanja toplinom svojih soprana koji čine čaroliju koju ćete dugo pamtiti.

Grupa Profeel

Grupa Profeel profesionalni je glazbeni sastav koji pokriva sve žanrove i želimo ugoditi željama mladenaca. Grupa Profeel je pravi odabir za svadbenu svečanost.

Gagula band

Velika količina energije, znanje i profesionalnost naši su aduti. Uz Gagula band budite spremni na spektakl!

New York band

New York band je nastao 2010., čini ga 6 glazbenika te ima muški i ženski vokal, a kao glavni vokal u bandu ističe se Bojan Jambrošić.

Vjenčanje uz Gitaru

Uživajte u svom vjenčanju uz romantičan ugođaj zvuka gitare dok koračate prema oltaru. Birajte između jedne ili dvije gitare uz akustični duet Gala Guitarras.

GEA

Bend za svadbu, event, koncert, maturalnu zabavu, klupsku svirku i svaku drugu veselu prigodu. "U bandu zaista dišemo kao jedan, a najviše volimo svirati ljubavne pjesme", kažu Euroartovci.

DJ Desch

Dugogodišnji rezident DJ petkom u Praćki, a videowall mash-up spotova koje vrti ostavit će sve bez daha i nećete vjerovati što čovjekova mašta zaista može. Playlista je neiscrpna, nezaboravna i najbolje od svega je da nema rupa i pauza. Na repertoaru je sve osim narodnjaka.

Glazba za vjenčanje

Tamburaši, narodnjaci, rockeri, DJ, dueti, trio i vrhunski profesionalni bandovi čekaju na Vas. UdajemSe.hr nudi Vam popuste na sve vrste glazbenika u iznosu od 20%.

Grupa Tempera

Grupa Tempera raspolaže vrlo širokim repertoarom komercijalne, zabavne, pop-rock glazbe i svjetskih hitova, te uvijek promiču kreativnu vedrinu.

Klapa Punti

Klapa Punti slobodna je za vjenčanja u crkvama diljem Hrvatske (pogotovo u Zagrebu i široj okolici), ali i za druge objekte - sve po želji mladenaca.

Krik Band

Krik Band je renomirani glazbeni sastav iz okolice Samobora koji raspolaže izuzetno širokim repertoarom različitih stilova te uživa u dobroj svirci i još boljoj zabavi.

Nenad Kumrić Charlie i Tequila band

Charlie i Tequila band na svadbenim svečanostima uz standardni repertoar po dogovoru izvode Mexico show, Latino show ili Show iznenađenja. Svi mladenci od Charlija, koji je i radijski i TV voditelj, na poklon dobivaju novi glazbeni album Croatia Recordsa.