Hrvatsko vjenčanje godine: Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo

Hana Huljić i Petar Grašo su se vjenčali u crkvi sv. Dominika u Splitu. Vjenčanju godine su prisustvovali samo najbliži članovi obitelji i prijatelji.

U tajnosti se udala glumica Jennifer Lawrence

Prekrasna oskarovka Jennifer Lawrence se vjenčala u luksuznoj vili u Newportu za voditelja galerije u NY Cookea Maroneyja pred 150 najbližih prijatelja i celebova.

Udala se kraljica vjenčanja Maja Šuput

Legendarna Maja Šuput i Nenad Tatarinov su rekli veliko DA na imanju Meneghetti u istarskim Balama, a Marko Grubnić dizajnirao je vjenčanicu.

Ella Dvornik se udala u Las Vegasu

Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica udala se u Las Vegasu za Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee.

Vjenčanje iz bajke: Vjenčali se Franka Batelić i Vedran Ćorluka

Najljepši par u Hrvatskoj izrekao je veliko DA u rodnom gradu prekrasne mladenke. Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživali su u svakoj sekundi vjenčanja.

Kraljevsko vjenčanje godine: Princ Harry i Meghan Markle postali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa

Princ Harry i Meghan Markle su se pred cijelim svijetom vjenčali u dvorcu Windsor u Londonu i službeno postali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Nakon osam godina veze u Cavtatu se oženio tenisač Marin Čilić

Teniska zvijezda Marin Čilić je u oženio svoju ljepoticu Kristinu Milković u Cavtatu u crkvi sv. Nikole, a slavlje sa 400 gostiju se nastavilo u tvrđavi Revelin.

Top 10 Instagram objava vjenčanja u 2017.

Donosimo listu 10 najpopularnijih objava vezanih za vjenčanje u svijetu. Instagram voli ljubav, zaruke i vjenčanja, a naših 10 objava srušilo je Internet.
UČITAJ VIŠE