Vjenčanje je ipak njen dan!

Svaku sekundu i trud koji uložite u period u kojem planirate vjenčanje sa svojom dragom vratit će Vam se višestruko tijekom ostatka zajedničkog života.

Što mladoženja treba za vjenčanje

Vjenčanica je ponekad osnova za cijelo vjenčanje, ali odijelo mladoženje ne dobiva ni približno takav status. Gospodo, najbolje je uskladiti se s mladenkom.

Kupovina zaručničkog prstena

Kad odlučujete o izgledu prstena, imate dvije opcije: kupiti nešto što se sviđa Vama ili naći nešto što će se dopasti odabranici Vašeg srca.

Kako pravilno vezati kravatu

U važnijim trenucima života muškarac mora biti uredan i dotjeran. Takvo je pravilo i tu ništa ne možete. Ako do sada niste imali priliku vezati kravatu nije problem jer imamo rješenje.

10 stvari na koje svaki mladoženja mora paziti

Svi mi znamo da je vjenčanje njen dan, ali je ipak i naš. Donosimo 10 stvari koje svaki mladoženja mora znati i pripaziti, a taj trud će se svakako isplatiti.

Momačka večer

Tradicija nalaže da mladenka i mladoženja svoje posljednje trenutke slobode provedu u društvu najboljih prijatelja istog spola kako bi se "ispucali" prije svadbe. Naravno da tu ne mislimo da prevarite ljubav svog života, već da se zabavite sa društvom.