objavljeno: 01.03.2010

Klapa Punti

Klapa Punti
"Klapa Punti slobodna je za vjenčanja u crkvama diljem Hrvatske (pogotovo u Zagrebu i široj okolici), ali i za druge objekte - sve po želji mladenaca."

Kontakt: [email protected]
Internet stranica: klapapunti.webs.com
Facebook

Poslušajte skup mladih ali iskusnih profesionalaca u zagrebačkoj klapi Punti (iako rodom iz Zadra, Splita i Zagreba, na radu su u Zagrebu u kazalištima HNK, Komedija, u HRT zboru, Katedrali). U svom repertoaru klapa Punti ima velik broj pjesama različitih žanrova: od crkvene tematike (Ave Maria različitih autora, Klanjam ti se smjerno, Milost (na hrvatskom i engleskom), Krist na žalu, Ko' košuta, Ne boj se, Ovo je dan, Kraljice neba, Ostani s nama), preko starih i novih  popularnih domaćih pjesama (Moj lipi anđele, Ju te san se zajubijo, Cesarica, Moj galebe, Lipa moja, Maslina, Projdi vilo, Vela Luka, Ti, samo ti, Tempera, itd.) ali i crnačke duhovne (Happy day, Amazing grace, itd.) i desetke drugih pjesama. Uz klasično a capella klapsko pjevanje, moguće su i kombinacije s izvrsnim orguljašem (ili orguljaš solo u instrumentalima pri obredu, ili u kombinaciji sa solistom, ili sa cijelom klapom). Također smo u mogućnosti organizirati i kolege s ostalim instrumentima (truba, klarinet, saksofon, harfa, gitara, te ostalo) po Vašoj želji.

Klapa Punti slobodna je za vjenčanja u crkvama diljem Hrvatske (pogotovo u Zagrebu i široj okolici), ali i za druge objekte (od restorana ili dvorane za vjenčanje, matičara itd.) - sve po želji mladenaca. Jednako tako, za Vas možemo uljepšati i druge oblike svečanosti.