objavljeno: 01.07.2022

Total Band

Total Band
"Zabavna i iskusna ekipa donosi svoje iskustvo, znanje, i talent te profesionalnost, a raznovrsnim repertoarom i energijom nastojimo ostaviti trag na glazbenoj sceni."
Mobitel: 095 394 4474

Pitate se zašto Total? Zato što donosimo cjelokupnost te brinemo da Vaš najposebniji dan bude i najbolji ikad! Zabavna i iskusna ekipa u novom timu donosi Vam svoje iskustvo, znanje, i talent te profesionalnost na svim budućim eventima kao i do sada, te nastoji zadovoljiti svakog pojedinca. Ozbiljnim pristupom, te vrhunskom opremom i prilagodljivim stylingom, bogatim i raznovrsnim repertoarom i energijom nastojimo ostaviti trag na glazbenoj sceni, te podijeliti sva iskustva sa Vama! 

Totalci su spremni učiniti sve za Vas, ostaviti dobar dojam te nezaboravan provod!

 

Članovi
Vokal - Josip Benšak
Vokal - Ilijana Jerković - Skender
Klavijature - Valentino Ingula
Bubanj - Ivan Crnković
Električna gitara - Dorian Jurić
Bass - Josip Valec

 

Ilijana Jerković - Skender
Upoznajte i našeg posljednjeg člana ekipe, ujedno i ljepšu stranu priče, Ilijanu Jerković Skender. Pjevanjem se bavi od svoje šesnaeste godine. Nastupila je na brojnim glazbenim festivalima u regiji i osvajala nagrade. Svoju publiku ima i u Sloveniji te se često nalazila na vrhovima muzičkih top ljestvica i hitovima dana. Kao koreografkinja i plesačica surađivala je s mnogim domaćim izvođačima i glazbenicima. Kroz brojne suradnje i sama je odlučila organizirati svoj glazbeni festival kako bi pomogla mladim pjevačkim nadama i pružila im priliku za glazbenu karijeru. Ilijana se okušala i u voditeljskim vodama te je četiri godine uspješno vodila i uređivala vlastitu glazbenu emisiju na Zagrebačkoj TV. U privatnom životu, Ilijana je agentica u posredovanju nekretninama te se bavi organizacijom humanitarnih koncerata, vjenčanja i raznih evenata.

 

Valentino Ingula
Nas peti član posade je Valentino Ingula, perfekcionist na klavijaturama, koji svaku pjesmu skida u detalj, što ga čini velikim profesionalcem.Osim klavijatura, Valentino se brine za zvuk cijele ekipe, pa ga rado zovemo i našim toncem. Valentino je i vlasnik i naše male radionice gdje se uvježbavamo i pripremamo kako bi Vam se prezentirali u najboljem izdanju!

 

Josip Benšak
Upoznajte našeg četvrtog, najmlađeg člana ekipe, pjevača i klavijaturistu Josipa Benšaka. Josip je perfekcionist te mu je bitan svaki detalj kako bi rezultat bio najbolji, te brine da se svaka sitnica dovede do savršenstva. Pjevanjem se bavi dugo, a odlično se snalazi i ulozi studio producenta. Isto tako, Josip se bavi pisanjem i aranžmanom pjesama pa ne budite u čudu ako nas čujete uskoro i u tom izdanju. Nastupao je u Showu Planet Lille gdje je ušao u finale te se našao u top 5 pjevača. Cilj mu je dovesti cijelu priču na jednu višu razinu, a mi smo tu da ostvarimo isto s njim!

 

Ivan Cenković
Upoznajte i našeg trećeg člana Total banda, talentiranog Ivana Crnkovića koji svojim talentom i odličnim sluhom nosi ritam cijelog banda.Osim odličnog smisla za ritam, Ivan je i najluđi član postave, zabava mu je uvijek prioritet iza ozbiljno odrađenog posla, a po bubnjevima šeta kao po rivi. Ivan je osim odličnog glazbenika i vlasnik firme Blackcar, preko koje možete doći do kombija za prijevoz vaših raznovrsnih potreba.

 

Dorian Jurić
Upoznajte našeg drugog člana, suosnivaća Total banda i opasnog glazbenika koji svojim solažama na električnoj gitari svakog od nas ostavlja bez daha. Naš Dorian Jurić, čovjek koji svojim idejama i voljom za rad, svakom pojavom oduševi sve nas, tako da jedva čekamo da ga vidite i čujete uživo!

 

Josip Valec
Josip je jedan od onih kojima je humor uvijek na prvom mjestu, a uz dobru vibru i odličan talent u njemu imamo sve što nam treba i što jedan band može poželjeti. Josip uz bass gitaru svira i sve tamburaške instrumente, uz to i Hrvatska tradicionalna glazbala, Samicu, Ljericu i Gajde. Moramo navesti kako se odlično snalazi i na poziciji back vokala!