objavljeno: 03.03.2009

Agencija Sandra

Agencija Sandra
"Agencija Sandra osnovana je 1995. Cijelo to vrijeme trudili smo se doseći sam vrh u svakom segmentu poslovanja te s ponosom možemo reći da smo u tome i uspjeli."

Adresa: Stancija Pataj 46b, 52 000 Pazin
Telefon: +385 52 624 578
Kontakt: [email protected]
Internet stranica: www.agencija-sandra.hr
Facebook stranica

Radno vrijeme:
PON-PET: 08:00 - 19:30 (zimsko)
08:00 - 20:00 (ljetno)
SUB: 08:00-13:00

Agencija Sandra dobila znak Hrvatske kvalitete
Vjenčanice Agencije Sandra 2010
Bonbonjere Agencije Sandra
Muška odijela Agencije Sandra
Svečane haljine
Vjenčanice Agencije Sandra 2012

Kreacije Agencije Sandra

Vjenčanice Demetrios

Agencija Sandra osnovana je 1995. godine. Za svo to vrijeme trudili smo se doseći sam vrh u svakom segmentu našeg poslovanja te s ponosom možemo reći da smo u tome i uspjeli. Sagledavajući čitav taj put svjesni smo da uspjeh možemo zahvaliti brojnim faktorima koji su zajedno stvorili jedinstven mozaik. Na prvom mjestu su svakako ljudi: ambiciozni, kreativni i stručni, uvijek u skladu s trendovima te voljni educirati se u svim područjima djelovanja tvrtke.

Osnovna djelatnost Agencije Sandra je proizvodnja i prodaja svečanih haljina i vjenčanica. Vjenčanice Pronovias, Novia d`art, Fara Sposa, Cymbeline, Paola d`Onofrio te kreacije iz vlastitog dizajn studia pružaju mladenkama doista veliki izbor. Kod nas možete pronaći i svjetski poznate svečane haljine Sherri Hill!

U Agenciji Sandra naći ćete i kompletan outfit za poslovnog muškarca kao i za mladoženju. DiCaprio Varteks, Croata, Orljava, Mr.Joseph, Foch, Markulin... neki su od brendova koje će vam ponuditi.

Veliki utjecaj na razvoj tvrtke imaju i posjete vodećim europskim i domaćim sajmovima gdje se naši dizajneri upoznaju s trendovima te njihovom zaslugom naši proizvodi ostaju uvijek aktualni, ali ipak unikatni.

Svi zastupljeni proizvodi visoko su kvalitetni i zajedno s vrhunskom uslugom i individualnim pristupom svakom kupcu, čine pozitivan imidž tvrtke. Mladenci se, stoga, osjećaju sigurno i s punim povjerenjem nas preporučuju drugima.

Agencija Sandra se smjestila u novootvorenom centru YES, a ujedno je i najveći salon vjenčanica u Hrvatskoj, te je prvi i još uvijek jedini salon vjenčanica koji nosi znak Hrvatske kvalitete.

Dobrodošli u Agenciju Sandra!