objavljeno: 13.07.2009

Feralis

Feralis
"Salon vjenčanica Feralis nudi vjenčanice modne kuće Mori Lee, Victoria Jane UK, Ronald Joyce UK, MGNY, te je pet friendly i nudi sve za ljubimce WELLforDOGS."

Adresa: Fiorella la Guardia 1, Rijeka 51 000
Mobitel: 099 563 97 46
Kontakt: [email protected]
Internet stranica: www.feralis.hr
Facebook

Salon vjenčanica Kali postao je Feralis!

Vjenčanice Kali
Kali i UdajemSe daruju najbolje zaručničke priče
Kali, UdajemSe i čitatelji odabrali najbolju zaručničku priču
Kali vjenčanice i UdajemSe ponovno daruju!
Kristina & Kristijan osvojili poklon bon Kali vjenčanica
Kali vjenčanice daruju novogodišnji popust

Salon vjenčanica Feralis u centru Rijeke na adresi Fiorella la Guardia 1 nalazi se u sklopu tvrtke Feralis d.o.o. kojoj je osnovna djelatnost organizacija i upravljanje te stoga u radu salona veliku pozornost posvećujemo upravo organizaciji vjenčanja i drugih događanja.

U salonu osim najma vjenčanice modne kuće Mori Lee, Victoria Jane UK, Ronald Joyce UK, MGNY možete koristiti usluge savjetovanja ili organizacije vjenčanja i drugog privatnog događanja u cijelosti i/ili samo za dio događanja koji pripremate.

Danas je sve više popularno samo savjetovanje u svezi organizacije vjenčanja gdje mladenci ostaju i dalje sami kreatori svog vjenčanja ali žele dobiti korisne informacije kako nešto napraviti na način koji to njima najviše odgovara, koga i za što angažirati a opet ostati u skladu sa planiranim financijskim budžetom.

Zanimljivosti: salon je u potpunosti pet friendly te na probu haljine ili savjetovanje možete povesti i svog psa a za kojeg ćemo vrlo rado pripremiti i ukrasnu leptir mašnu ili cvijet za Vaše vjenčanje :) Feralis u ponudi ima vlastiti proizvod wellness krevet za ljubimce WELLforDOGS koji osim što je namijenjen da u potpunosti razmazi Vašeg ljubimca, isti je posebno pogodan za pse koji imaju određenih zdravstvenih problema i starije pse.

WELLforDOGS

Feralis vjenčanica

Fiorella la Guardia 1