objavljeno: 17.02.2016

Helena i Denis osvojili 10 000 eura hotela Phoenix

Helena i Denis osvojili 10 000 eura hotela Phoenix
"Spektakularni 10. kućni sajam vjenčanja hotela Phoenix bio je prepun iznenađenja, a dan prije Dana zaljubljenih najveći kućni sajam vjenčanja u regiji je blistao i oduševio sve buduće mladence."

Drugog vikenda u veljači održan je najveći kućni sajam vjenčanja u regiji u organizaciji hotela Phoenix koji je na ovom jubilarnom 10. kućnom sajmu vjenčanja zajedno sa 50 renomiranih izlagača predstavio novitete u svadbenim svečanostima mnogobrojnim posjetiteljima.

Posebnu pažnju posjetitelja privukao je nagradni natječaj hotela Phoenix koji se ovim potezom ponovo pokazao kao lider u industriji. Glavna nagrada od 10.000 EUR za vjenčanje sa stilom dodijeljena je Heleni i Denisu koji su između 42 para budućih mladenaca izborili nagradu osvojivši najveći broj glasova publike.

Cjelodnevni program bio je popraćen zabavnim sadržajima i još jednom nagradnom igrom u kojoj su dobitnici Maja i Danijel osvojili romantičan wellness i večeru za Valentinovo u hotelu Phoenix. Svi posjetitelji su također sudjelovali u bogatoj tomboli u kojoj su imali mogućnost osvojiti vrijedne nagrade izlagača i njihove usluge vezane za svadbene svečanosti.

10. kućni sajam vjenčanja hotela Phoenix

Jedna od najposjećenijih svadbenih dvorana u Zagrebu, Magic Hall dvorana hotela Phoenix, predstavljena je u punom sjaju te je poslužila kao odlična kulisa za predstavljanje bendova i njihovih svadbenih repertoara, demonstraciju prvog plesa, vjenčanica, izradu karikatura ili fotografija i videa iz foto i video bootha tokom svečanosti, te mnogo drugih zanimljivosti koje mladenci mogu koristiti za svoje svadbene svečanosti.

10. kućni sajam vjenčanja hotela Phoenix

Slatki stol, u kojem su uživali svi posjetitelji, je na izbor imao zadivljujući spektar ukusnih poslastica koje su ručno izrađene do savršenstva u renomiranoj slastičarni hotela Phoenix. Nije nedostajala niti ponuda za ljubitelje slanih jela. Buffet stol sa pomno odabranim izborom hladnih i toplih jela, svadbenim i Valentinovskim menijima, oduševio je slanoljupce.

10. kućni sajam vjenčanja hotela Phoenix

Kako se u Hotelu Phoenix njeguje tradicija zabave, prijateljskog druženja i opuštanja tako se s veseljem dočekuje sljedeći kućni sajam na kojem će po jedanaesti put biti otvorena vrata partnerima izlagačima, budućim mladencima i ostalim posjetiteljima koji žele vidjeti kako izgleda spoj čarobnih okusa, vrhunskog dizajna, elegancije i kvalitete.

10. kućni sajam vjenčanja hotela Phoenix