objavljeno: 30.01.2017

Petra Gajski osvojila besplatan makeover u Beauty centru Božica

Petra Gajski osvojila besplatan makeover u Beauty centru Božica
"Beauty centar Božica i UdajemSe.hr daruju buduću mladenku Petru Gajski iz Zagreba sa paketom Diference. Petra Gajski se ženi 8. rujna 2017. godine. Čestitamo!"

Beauty centar Božica i UdajemSe.hr nagradili su buduću mladenku Petru Gajski iz Zagreba sa besplatnim makeoverom. Mlada dama može svoj poklon koristiti već od 30. siječnja 2017. godine.

VJENČANJE IZ SNOVA: NAJSRETNIJI DAN NAŠE DOBITNICE PETRE GAJSKI

Petra Gajski: Vrisak oduševljenja orio se uredom kada sam osvojila nagradu BC Božica

Beauty centar Božica i UdajemSe.hr daruju besplatan makeover za vjenčanje!

Petra Gajski iz zagrebačkih Drugih Poljanica 8 javila se mailom 21. siječnja 2017. godine u 23:56 sati u kojem je dostavila redakciji svoje podatke, a ženi se 8. rujna 2017. godine.

Paket Diference look koji je Petra Gajski osvojila nudi:

  • vjenčana frizura 
  • probna frizura 
  • šminkanje za vjenčanja 
  • probno šminkanje 
  • ugradnja umjetnih parcijalnih trepavica 
  • korekcija obrva 

Petra Gajski

Svi natjecatelji mogli su se prijaviti do 29. siječnja 2017. godine, a stručni žiri je odabrao Petru Gajski. Na e-mail uredništva UdajemSe.hr stiglo je preko 100 prijava mladenki, kumi, a javilo nam se par budućih supruga koji su željeli iznenaditi svoje supruge. Dobitnica se treba javiti u Beauty centar Božica kako bi se dogovorila za svoj termin.

 

Beauty centar Božica postoji od 1969. godine. Možete birati između čak 470 beauty usluga i uživati u svakoj uz najkvalitetniju opremu i iznimno učinkovite tretmane i najbolje rezultate. Tradicija, kvaliteta i najbolja usluga vrhunskih profesionalnih stručnjaka koji će vas dočekati sa smiješkom samo su dio doživljaja koji ćete ponijeti sa sobom u želji da se vratite prvom prilikom. Zablistajte u punom sjaju!