objavljeno: 23.01.2019

14. Wedding EXPO na Zagrebačkom Velesajmu

14. Wedding EXPO na Zagrebačkom Velesajmu
"Wedding EXPO održat će se od 25 – 27. siječnja u paviljonu 10a Zagrebačkog Velesajma, a zaljubljene parove očekuje bogat program. Ulaz na sajam je besplatan. "

Četrnaesti Wedding EXPO održat će se od 25 – 27. siječnja u paviljonu 10a Zagrebačkog Velesajma, a ulaz na sajam je besplatan. Brojni izlagači pripremili su svoje najbolje ponude – saloni vjenčanica i svečanih haljina, zlatari, slastičari, ugostitelji, snimatelji, fotografi, majstori zvuka i svjetla, cvjećari, dizajneri papirne galanterije, vizažisti, frizeri i bendovi, posjetitelje će razveseliti atraktivnim sajamskim popustima i nagradnim igrama.

Svečano otvorenje sajma je u petak u 14:00 sati uz pozdravne riječi organizatora i domaćina te prigodnu modnu reviju. Sajam će u subotu i nedjelju biti otvoren od 10:00 – 20:00 sati, a revije vjenčanica, svečanih haljina i opreme za klencerice održavat će se svaki dan.

Wedding Expo

„Sve je spremno za 14. Wedding EXPO! Ono što nas posebno veseli je vijest da su nam se ove godine pridružili i hrvatski dizajneri Martina Felja, Boris Banović, Katarina Mamić, Morana Krklec i Martina Kuzlić koji će predstaviti će svoje aktualne kolekcije.“ – kaže vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma Dea Olup.