objavljeno: 19.01.2018

20. Sajam vjenčanja od 9. do 11. veljače 2018. u Areni Zagreb

20. Sajam vjenčanja od 9. do 11. veljače 2018. u Areni Zagreb
"Više od 200 izlagača čekat će u Areni Zagreb od 9. do 11. veljače buduće mladence i sve ljubitelje vjenčanja uz bogat program, modne revije i nagrade."

Sajam vjenčanja Zagreb slavi jubilarni 20. rođendan i poziva sve buduće mladence te profesionalce iz svijeta vjenčanja u Arenu Zagreb, od 9. do 11. veljače, na regionalno najveću, najraskošniju i najoriginalniju manifestaciju vjenčane tematike.

Velebna zagrebačka Arena i Sajam vjenčanja Zagreb ugostit će od 9. do 11. veljače preko 200 izlagača iz vjenčane industrije – salone vjenčanica i dizajnerskih kuća, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere, oganizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organziranje svadbene svečanosti. Uz raznovrsnu izlagačku ponudu, posjetitelje očekuje bogat trodnevni program – šest modnih revija, humanitarna tombola s vrijednim nagradama, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivni popusti uz koje će budući mladenci uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova. Upravo je ovo najbolja uvertira u slavlje ljubavi i vjenčanu svečanost, i sve to u mjesecu ljubavi!

 

 

Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno je humanitarno obojen o čemu svjedoči i dugogodišnja suradnja s nacionalnim projektom Palčić gore! koji je, ostvarivši svoj cilj prošle godine i opremivši 30 hrvatskih rodilišta uređajima potrebnim za razvoj prijevremeno rođene djece, uspješno završen. 

Sajam vjenčanja Arena Zagreb 2018

Sajam vjenčanja Zagreb nastavlja svoje dobrotvorno djelovanje, od ove godine usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska. 

Sajam vjenčanja Zagreb podržat će djelovanje Udruge i to upravo u tjednu kada se obilježava Festival srca - Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim bolestima (7.-14. veljače). Uz sajamske posjetitelje koji će moći kupiti humanitarnu tombolu i tako pomoći malim štićenicima Udruge, ovu hvalevrijednu akciju podržat će i poznata lica – pjevači Damir Kedžo i Jelena Žnidarić Zsa Zsa koji će duetom Sve u meni se budi svečano otvoriti humanitarnu VIP reviju za najmlađe velikoga srca. Uz njih, modnom će pistom u subotu, 10. veljače u 18 sati, u vjenčanim i večernjim haljinama te svečanim odjelima prošetati i glumice Ornela Vištica, Marijana Mikulić i Mia Biondić, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, aktualna Miss Hrvatske i zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Tea Mlinarić, pjevačica Lea Mijatović, fitness trener i glumac Mario Valentić, te mnogi drugi... 

Inspirirajte se na predstojećem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb za vaš dan iz snova i uživajte u organizaciji vlastite vjenčane priče! Radno vrijeme je od 9. do 11. veljače 2018. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati. 

Petak, 9. veljače 

14.00 Otvaranje sajma

17.30 Trendovi u vjenčanjima za 2018. godinu

Vjenčane svečanosti su uvijek in pa je posebno zanimljivo razgovarati o trendovima u svijetu vjenčanja u godini pred nama. Otkrivamo vam tko predlaže trendove, kako trendovi postaju više od ideje i donosimo listu onih trendova za koje vjerujemo da će dati poseban začin vjenčanjima u 2018. godini.

18.30 Modna revija 

20.00 Zatvaranje sajma

 

Subota, 10. veljače 

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

Vrsni slastičari predstavit će najukusnije okuse i najljepše torte, nikad slađe kolače te savršene slatke darove budućim mladencima. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.

14.00 Vi pitate, organizatori vjenčanja odgovaraju 

Organizatori vjenčanja o vjenčanjima znaju baš sve i zato će spremno odgovoriti na svako pitanje. Zato je ovo idealna prilika upoznati neke od najboljih domaćih organizatora vjenčanja, postaviti im pitanje i uz odgovore te vrijedne savjete uživati na putu do oltara.

15.30 Modna revija 

18.00 VIP humanitarna modna revija 

20.00 Zatvaranje sajma

 

Nedjelja, 11. veljače 

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

Vrsni slastičari predstavit će najukusnije okuse i najljepše torte, nikad slađe kolače te savršene slatke darove budućim mladencima. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.

14.00 Cvjetna radionica

Cvijeće i dekoracije duša su svakog vjenčanja, a vrsni cvjetni dizajneri pokazat će nam najljepše od najljepšeg. Razgovaramo o trendi bojama, vrstama cvijeća, stilovima vjenčanih buketa i o tome kako stvoriti nezaboravnu atmosferu.

15.00 Trendovi u vjenčanoj modi 

Vjenčana moda raskošnija je nego ikada dosad. Razgovaramo o najnovijim svjetskim trendovima, top dizajnerskim imenima i otkrivamo kako odabrati idealnu vjenčanu haljinu. Savršen izgled na dan vjenčanja san je svake mladenke i zato su frizura te make up nezaobilazni detalji. Sve o njezi kose, kože, stilovima i trendovima donose vrhunski profesionalci. Nezaobilazno, zar ne?

16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Ivana Grabar, Pink Pen 

17.00 Modna revija 

20.00 Zatvaranje sajma