objavljeno: 01.10.2018

3. sajam vjenčanja Nova Gradiška

3. sajam vjenčanja Nova Gradiška
"Veličanstveni sajam vjenčanja održat će se 17.11.2018., a očekuje nas bogat program sa oko 100 izglača i unikatnom modnom revijom sa Miss Universe Croatia."

Sajam vjenčanja Nova Gradiška organizira se već treću godinu za redom. Prekrasna manifestacija bit će održana 17. studenog 2018. godine, a zaštitno lice Sajma vjenčanja je Mia Pojatina, Miss Universe Croatia.

Sajam se odvija na preko 1500m2 prostora i obuhvaća oko 100 izlagača, a u sklopu sajma bit će organizirane razne radionice i nagradne igre za mladence. Sajam vjenčanja traje od 10-20 sati, kada započinje gala modna revija sa umjetničkim programom, gdje će nastupiti, između ostalih Zdenka Kovačiček. Program modne revije vodit će Mirna Maras.

Posebnost Sajma vjenčanja u Novoj Gradišci je da će se u sklopu večernje modne revije svečano predstaviti i Nacionalni kostim Miss Universe Hrvatska, kojim će Miss Universe Hrvatska predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe World.

Kako doznajemo od vlasnika licence Miss Universe Croatia, ovo je prvi pravi Nacionalni kostim koji Miss Universe ima, a koji će predstavljati našu zemlju. Dizajner Nacionalnog kostima ove godine je Ljiljana Šoch, ujedno i organizator 3. Sajma vjenčanja.

Sajam vjenčanja Nova Gradiška