objavljeno: 12.02.2018

Dani vjenčanja u Lumini centru

Dani vjenčanja u Lumini centru
"Dani vjenčanja u Lumini centru održat će se 17. i 18. veljače, a mladenci će uživati u bogatom programu i uslugama za vjenčanje. Mladence očekuju i vrijedne nagrade!"

Dani vjenčanja održat će se u Lumini centru vikend nakon Valentinova - u subotu i nedjelju, 17. i 18. veljače.

Izlagači će predstaviti mnogobrojne proizvode i usluge za vjenčanja. Tako će budući mladenci moći doznati u čemu pratiti tradiciju te što donose najnoviji trendovi. Velik je izbor pozivnica, zahvalnica, jelovnika, torti i vjenčanica. Za veliki dan pogreške ne smije biti kad su fotografije i video snimke u pitanju.

Odličnu zabavu jamči niz glazbenih izvođača. Neki od njih nastupit će na Danima vjenčanja u Lumini centru. Zabavno-glazbeni program oba dana počinje u 15 sati. Romantičan će ugođaj donijeti glazbeni nastupi Valentine Geci Koren, Učitelja, ansambla Biškupec te tamburaških sastava Taliri i Špancir. Predviđeni su i gosti iznenađenja.

Dani vjenčanja Lumini centar

Mladence očekuju i vrijedne nagrade Zlatnih gorica, Dominik zlatarnice i srebrnarnice i drugih. Mladenke svakako trebaju posjetiti Müller gdje je za njih organizirano besplatno savjetovanje i šminkanje.

Posebna poslastica u nedjelju u 18 sati očekuje modne sladokusce. Na modnoj reviji u produkciji Marijane Gregurić prikazat će se najnovije kreacije varaždinskih modnih dizajnerica i salona vjenčanica. Poseban naglasak pritom će biti stavljen na odjeću za najsvečanije trenutke. Među dizajnericama koje će prikazati svoje nove kolekcije u centru Lumini, su Obrt Lorella, Melita Kukec, Snježana Radev, Željka Vidović i salon vjenčanica Lidija.

Dani vjenčanja Lumini centar

Program će voditi, a nešto i otpjevati Nenad Kumrić Charlie.