objavljeno: 27.01.2020

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS ključan za promociju Istra kao wedding destinacije

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS ključan za promociju Istra kao wedding destinacije
"Čarolija boja, melodija, ritmova i okusa stopili su se u jedinstven događaj TIJARAsposaNEWS koji ima iznimno važnu ulogu za promociju Istre kao wedding destinacije."

U nedjelju, 26.1.2020. godine, su zatvorena vrata 20. izdanja TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja. Bila je to prava čarolija boja, melodija, ritmova i okusa koji su se stopili u jedinstveni događaj gdje budući mladenci mogu pronaći sve što im treba za poseban dan u životu, njihovo vjenčanje.

Izložbom svadbenih haljina Istra ušla u mjesec vjenčanja

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS u Puli 25. i 26. siječnja

TIJARAsposaNEWS donosi jedinstvenu manifestaciju koja objedinjuje brojne vrijedne obrtnike, tvrtke i poduzetnike koji stvaraju jedinstvene proizvode i usluge za taj poseban dan. Jer, upravo su vjenčanja jedan vrhunski proizvod koja, ukoliko se ističu kvalitetom, nalaze vrlo lako prostor na tržištu. U trenutku kada na našim prostorima postoje takve kvalitetne usluge i proizvodi koje možemo ponuditi, stvara se i jedinstvena prilika za kreiranjem posebnog turizma, gdje Istra postaje interesantna kao destinacije za vjenčanja.

TIJARAsposaNEWS 2020

Zato je Istarski Festival Vjenčanja u Puli zapravo pravo mjesto gdje se može tijekom dva dana pogledati sve što oni najbolji nude za taj poseban dan. Uz dvije revije dnevno, buduće mladenke su mogle pogledati nanovije trendove i modele vjenčanica. Svoje haljine i prijedloge za vjenčanje predstavili su iz Salona vjenčanica Biba, Angels wedding, Vjenčanice Neva te dizajneri i butici Stehlik by Anja Stehlik, Butik Lilien, Butik Oh la la te Blu kids. Biljana Pliško iz Vjenčanica Biba naglasila je trenutno najmoderniji trend u vjenčanoj modi, a to su voluminozne haljine s puno materijala. Za frizure manekenki su se pobrinuli iz Salona Andrea, a za make up iz Le Beauty Mansiona. Dekoraciju i cvjetnu kulisu prema najnovijim trendovima osmislili su iz Florami studija iz Pule.

TIJARAfashionNEWS 2020

Festival je ove godine odjekivao prekrasnim notama glazbenih nastupa. Tako su se predstavili bendovi Soundkeepersi i Top of the pops. Za plesne nastupe koji su krasili program pobrinuli su se iz Plesnog centra Studio, a gošće su bile i plesačice iz Sense & dance skupine te Pulske mažoretkinje. Nezaobilazno je bilo posjetiti slatke štandove koji su predstavili najnovije proizvode za sve sladokusce te one koji doista uskoro moraju odabrati svadbenu tortu. Posjetitelji su mogli kušati slastice Pekare Concettino, Antice, Reginexa i Iza. Paola Damijan iz Pekare Concettino naglasila je da nije najbitnije kakvi su trendovi već da sve polazi od želja, volje i ukusa mladenaca te da se svaka torta uglavnom i personalizira. Plesne poduke za mladence održavali su Fabris i Rosemarie, voditelji Plesnog centra Studio koji su zabavnim ritmovima zagrijali sve posjetitelje. Za rasvjetu na Festivalu pobrinuo se tim VBV produkcije koji svaki događaj, a tako i vjenčanje učine čarobnim. Kamera foto aparata učinit će da se mladenka na njezin dan osjeća posebno, kao zvijezda, a to su omogućili iz labinskog Foto Festivala.

TIJARAfashionNEWS 2020

Čim se zatvore vrata Festivala Vjenčanja, kreće se s organizacijom novog, još boljeg Festivala za 2020. godinu. Kreiranje manifestacije iziskuje puno rada i truda da bi svi, izlagači i posjetitelji, bili zadovoljni. Svakako se nastoji kroz promociju Festivala promovirati i Pula, Istra, kao destinacije za organizaciju vjenčanja jer definitivno postoji cijeli spektar proizvoda i usluga koji potencijalni mladenci ovdje mogu pronaći. Lara Čudić iz Tijara model & event management agencije, koji je organizator ovog događaja, kaže da je nužna povezanost institucija, hotelskih kuća, turističkih agencija i sve brojnijih poduzetnika koji se uključuju te svoje proizvode i usluge nude u specifičnoj branši turizma - organizaciji vjenčanja. Stoga je bitna i suradnja s institucijama Hrvatskom gospodarskom komorom-Županijskom komorom Pula, Turističkom zajednicom Grada Pule te Turističkom zajednicom Istarske županije koje podupiru projekt. Ovaj sektor zanimljiv je i izvan naših granica, jer se već dulji niz godina Istra promovira i kao wedding destinacija.

Upišite u kalendar zadnji vikend u mjesecu siječnju 2021. godine jer očekuje vas 21. edicija Istarskog Festivala Vjenčanja TIJARAsposaNEWS.