objavljeno: 29.01.2020

Najnoviji trendovi vjenčanica predstavljeni na Danima vjenčanja u Westgateu

Najnoviji trendovi vjenčanica predstavljeni na Danima vjenčanja u Westgateu
"U subotu i nedjelju su zaljubljeni parovi mogli uživati u fantastičnom programu te modnoj reviji vjenčanica poznatih brandova gdje su predstavljeni noviteti. "

Prošli vikend smo uživali na Danima vjenčanja u Westgate Shopping Cityju. Posjetitelji su u subotu i nedjelju uživali u brojnim izlagačkim mjestima, savjetima, popustima i trendovima u vjenčanoj modi, te kako cvijećem i kolačima dodatno uljepšati dan iz snova, koje je vjenčano prstenje u trendu i pregršt drugih korisnih informacija.

Zaljubljeni parovi su na jednom mjestu mogli pronaći sve potrebno za vjenčanje iz snova; fotografi, bendovi, sale, slastice, cvijeće, prstenje, mali detalji poput svilenih ogrtača za mladenke, naravno predivni modeli najnovijih trendi vjenčanica i još mnogo, mnogo toga!

Bogat program uljepšali su između ostalih Nenad Kumrić Charlie, Beta Sudar, Roko Vušković i Antonija Šola, bila je tu i prezentacija make-upa, plesne prezentacije te ono najvažnije i najprimamljivije budućim mladenkama – velika modna revija s modelima vjenčanica poznatih brandova poput Salona vjenčanica Ljubav, HD Style, Vjenčanica Borneo i Modnog studia Nina. Kao najvažniji trend s modne revije izdvojili su se minimalistički modeli čistih linija na nešto jednostavnijim kreacijama, a kao nadolazeći favorit i trend za 2020. definitivno bi uvrstili luksuzne modele ručno izrađenih vjenčanica.

Dani vjenčanja u Westgateu 2020

Vjerujemo kako će prizori od ovog vikenda biti više nego dovoljan poziv na sljedeće Dane vjenčanja u listopadu 2020. u Westgateu!