objavljeno: 23.01.2023

Sajama vjenčanja Zagreb u Areni Zagreb

Sajama vjenčanja Zagreb u Areni Zagreb
"Od 3. do 5. veljače 2023. u Areni Zagreb će se održati Sajam vjenčanja Zagreb na kojem će biti brojni izlagači, sajamski popusti i noviteti u svijetu vjenčanja."

Planirate vjenčanje? Ne propustite Sajam vjenčanja! Očekuju vas brojni izlagači, sajamski popusti i trendovi u svijetu vjenčanja. Vidimo se od petka do subote, 3., 4. i 5. veljače u Areni Zagreb! Jedan od najvažnijih dana u životu nikako ne želimo prepusti slučaju. Srećom, Sajam vjenčanja ponudit će na jednome mjestu najbolja rješenja iz svijeta vjenčanja za dan iz snova.

Sajam vjenčanja Zagreb vraća se u punom sjaju u Arenu Zagreb! Ovaj nacionalni projekt okupit će na više od 5.500 m2 mnoštvo izlagača iz svijeta vjenčanja - salona vjenčanica i dizajnera, zlatara, cvjećara i slastičara, catering kuća, fotografa, dekoratera, organizatora vjenčanja te ostalih predstavnika za organiziranje svadbene svečanosti. Već 24. godinu za redom na Sajmu vjenčanja Zagreb posjetitelje očekuje bogat i sadržajan program - zanimljive promocije, kreativne radionice, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi, nagradne igre s vrijednim darovima, dobrotvorna tombola i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti.

Brojni izlagači otkrit će trendove u vjenčanoj modi i pomoći vam odabrati savršenu vjenčanicu i odijelo, otkrit ćete lokacije iz snova, inspirirati se raznim cvjetnim aranžmanima te raznolikom gastro ponudom. Naravno, nismo zaboravili ni na najvažnije detalje poput izbora vjenčanog prstenja, benda, pozivnica, zahvalnica, poklona za uzvanike ili odabira slastica.

Sajam vjencanja u Areni Zagreb

Kako se pripremiti za veliki dan? Odgovore potražite na sajmu vjenčanja u Zagrebu uz atraktivne sajamske pogodnosti i popuste za uštedu prilikom organiziranja vjenčanih proslava. Dolaskom se inspirirajte za svoj najromantičniji dan i uživajte u kreiranju vlastite vjenčane priče!

Sajam vjencanja u Areni Zagreb

Dobrotvorna akcija Sajma vjenčanja za djecu s prirođenim srčanim bolestima

Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno pomaže najmlađima, a već je 5. godinu zaredom njegovo dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Da je za život dovoljno i pola srca, pokazuju najmlađi štićenici Udruge, a u Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima i svake se godine rađa još najmanje 500. Unatoč tome, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek je iznimno niska. Stoga će zagrebački Sajam vjenčanja uoči obilježavanja Festivala srca - Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (7.-14. veljače) podržati djelovanje Udruge, kroz donatorsku tombolu za posjetitelje s bogatim fondom nagrada.

Događanje će glazbenim nastupom u subotu, 4. veljače, uveličati i zvijezde - Sandi Cenov, Antonija Šola i David Temelkov - koji će zapjevati za najmlađe štićenike udruge Veliko srce malom srcu!

Radno vrijeme:

  • Petak, 3. veljače: od 14 do 20 sati
  • Subota, 4. veljače: od 10 do 20 sati
  • Nedjelja, 5. veljače: od 10 do 19 sati