objavljeno: 24.02.2015

Evo što se dogodi kada ostavite tatu samog s djetetom

Evo što se dogodi kada ostavite tatu samog s djetetom
"„Kada sam se vratila iz dućana i stavila Kali Jazz na spavanje, suprug mi je pokazao sjajne plesne pokrete naše kćeri i složio je video na koji sam se odvalila smijati da sam se skoro upiškila“, rekla je Stacy Ann."

Kada mama ode u dućan, a tata ostane sam s bebom tada se uvijek dogodi nešto. Nešto što će vas užasnuti ili oduševiti. Ali svakako će se nešto dogoditi.

Tako je bilo i sa Stacy Ann koja je otišla u dućan u Quebecu po namirnice, a ostavila je svog mužića da pripazi malu Kali Jazz. Tata je ostavio svoju kćer u Jolly Jumperu, a ona je svojim plesnim koracima oduševila svog oca koji je to sve zabilježio kamerom.

Kada se mama vratila i došlo vrijeme spavanja tata se poigrao na kompjuteru sa videom koji je snimio i napravio parodiju na Lord of the Dance i nazvao svoj video Kali of the Dance.

„Kada sam se vratila iz dućana i stavila Kali Jazz na spavanje, suprug mi je pokazao sjajne plesne pokrete naše kćeri i složio je video na koji sam se odvalila smijati da sam se skoro upiškila. Gledala sam opet i opet i nisam se mogla prestati smijati. Imam najboljeg muža i kćer na svijetu“, rekla je Stacy Ann.