objavljeno: 30.12.2019

Vjenčanice za kojima će se okretati glave u 2020. godini

Vjenčanice za kojima će se okretati glave u 2020. godini
"Vjenčanice se u 2020. vraćaju u doba princeza, raskoši i dugačkih šlepova, ali na sasvim nov i moderan način interpretiraju klasičan i prepoznatljiv stil."

Pripremite se za povratak u prošlost jer nas novi trendovi za vjenčanja u 2020. u nekim segmentima kao što je odabir „THE haljine“ vraćaju u doba princeza, raskoši i dugačkih šlepova, ali na sasvim nov i moderan način interpretiraju klasičan i prepoznatljiv stil.

Prema tvrdnjama stručnjaka 2020. godina bit će definitivno godina za sve buduće mladenke koje su oduvijek sanjale da na najvažniji dan izgledaju poput princeze. Bit će to godina romantičnih, no raskošnih i prekrasnih vjenčanica kod kojih će naglasak biti na slojevitim suknjama koje se vuku metrima za mladenkom, lepršavim plaštevima i puf rukavima. Kako bi ovaj starinski tip vjenčanice učinile posebnim, mladenke će posezati za svojevrsnom personalizacijom dodajući cjelokupnom looku osobni pečat tako da se nemojte iznenaditi kada ugledate mladenku u raskošnoj haljini s kožnom jaknom prebačenom preko ramena. Sve više se naglasak stavlja i na prikrivene ili vidljive osobne poruke izvezene na samim haljinama kao na primjer izvezeni inicijali mladenke i mladoženje.

Vjenčanice trend 2020.

Prema viđenim modelima na Bridal Weeku održanom u travnju, popularnost haljina bez naramenica opada, a zamjenjuju ih vjenčanice s dugim rukavima, pokrivenim ramenima te četvrtastim izrezom i laganim, mekanim naborima na dekolteu.

Za odvažnije i modernije mladenke pravo je vrijeme da zasjaje na tronu u elegantnim i ženstvenim odjelima i kombinezonima. Tradicionalnu haljinu lako možete zamijeniti elegantnim smokingom sa satenskim finišem, a popularna libanonska dizajnerica vjenčanica Reem Acra u svojoj je kolekciji za proljeće 2020. godine lansirala čak i vjenčano odijelo s kratkim hlačama. Stoga drage mladenke – SAMO HRABRO!

Vjenčanice trend 2020.

Ukoliko klasičnoj vjenčanici želite dati dašak modernog nećete pogriješiti ni s plaštem od čipke ili tila – odjevnim THE KOMADOM ove sezone vjenčanja. Fashion forward mladenke definitivno neće ostati ne zamijećene odluče li se u 2020. za kratke vjenčane haljine koje će biti pravi hit, a mladenkama omogućavaju lakšu pokretljivost i slobodu.

Vjenčanice trend 2020.

Kako vjenčanica i frizura idu jedno uz drugo, iznimno je važno kako do savršenstva dotjerati kosu. U 2020. godini veo će svoje mjesto ustupiti ukrasima i nakitu za kosu. Nosit će se kopče, vjenčići i rajfovi ukrašeni biserima, kristalićima i perlicama koji će zaokružiti i dati „final touch“ i najjednostavnijoj haljini.

Kosa i frizura na trendi vjenčanici za 2020.

I za kraj, drage naše dame, nije važno što je u trendu, a što ne, već da se na svoj „veliki dan“ osjećate predivno, posebno i prije svega voljeno. Sigurni smo da će vas onaj koji stoji preko puta gledati s jednakim divljenjem bez obzira što odjenule jer jedina stvar koja je uvijek u modi je LJUBAV.