objavljeno: 18.04.2018

Svadbene svečanosti u najromantičnijem hrvatskom hotelu – Phoenix hotel

Svadbene svečanosti u najromantičnijem hrvatskom hotelu – Phoenix hotel
"Dan vašeg vjenčanja u hotelu Phoenix bit će najsavršeniji dan u vašem životu! Vjenčanje je događaj za slavlje i feštu u pravom smislu riječi!"

Kako zamišljate svoje Vjenčanje iz snova? Vidite li ga kao skromno i vedro okupljanje u krugu najbližih (Rustic), elegantan doček većeg broja gostiju (Elegance), kao događaj prožet romantikom (Romantic), ili kao raskošno i bogato slavlje s notom profinjenosti (Exclusive)? Koje su Vaše omiljene boje? U skladu s Vašim omiljenim jelima, kakvu biste kuhinju preferirali na Vašem Vjenčanju iz snova? Voljeli biste koristiti nešto od dodatnih usluga? Koje Vam se od dodatnih pogodnosti hotela čine najatraktivnijima? Last minute ponuda ili popust za svadbu u pretsezoni ili popust na određen dan u tjednu – petak?

Neka vam naši mladenci, čije priče već dvadeset godina pretvaramo u bajke, odgovore zašto je upravo hotel Phoenix bio njihov izbor:

„Iskreno, naše vjenčanje je moralo biti malo na brzinu organizirano. Moja Marija me probudila jedno jutro i pokazala mi plusić na testu za trudnoću. Bili smo doista presretni i uzbuđeni. Međutim, htjeli smo se i vjenčati prije rođenja naše male princeze, što je značilo unutar narednih 4 mjeseca. Pitanje se nametnulo – tko nam uopće može tako brzo ponuditi datum i kod koga možemo dobiti sve na jednom mjestu? Na Facebook stranici hotela Phoenix naišao sam na Last minute Royal Wedding svadbenu svečanost po vrlo povoljnoj cijeni. Zadivila me snalažljivost i brzina organizacije njihovih savjetnika za vjenčanja koji su nam ugovorili termin i ponudili sve na jednom mjestu. Zbog Marijine trudnoće nije nam se dalo na dan svadbe kretati prvo od mene, pa ići po nju doma, pa u crkvu, pa u hotel, pa idući dan organizirati ručak...sve nam se to činilo prekompliciranim. No, hotel Phoenix nam je rješio cijelu problematiku: Marijin ispraćaj je bio organiziran u hotelu, dok se u sobi za mladence mogla i spremiti i našminkati, pa čak i fotografirati. Nakon ispraćaja otišli smo u crkvu koja je odmah tik uz hotel i tamo smo imali ceremoniju vjenčanja. Nakon crkve smo se pješke prošetali natrag u hotel gdje smo imali doček za nas i naše goste uz aperitive dobrodošlice i koktele. Idući dan smo čak i svečani ručak za goste organizirali u restoranu hotela. Da nam je netko rekao da organiziranje svadbe u samo četiri mjeseca može biti tako jednostavno, nebi mu vjerovali!“ (Marija&Matija)

Hotel Phoenix najromantičniji hotel

„Živimo i radimo u Njemačkoj. Naravno da nam je organizacija vjenčanja na daljinu bila totalni bauk. Od prijateljice sam dobila preporuku za hotel Phoenix i odlučili smo ići na provjereno. Komunicirali smo putem maila, a savjetnici za vjenčanje su brzo i detaljno odgovarali na mailove i bili na raspolaganju za sva naša pitanja. To nam je ulilo povjerenje. Kaparili smo, a da nismo ni vidjeli dvoranu. I nismo požalili! Bitno nam je bilo da smo u sigurnim rukama i da možemo većinu toga dobiti na jednom mjestu. LED Rasvjeta je u cijeni jelovnika (bojanje prostora, dimeri, moving headovi, laseri), dekoraciju mladenačkog stola i stolova za goste smo također dobili od hotela i ono što mi je bilo jako bitno – imaju jako puno renomiranih partnera s kojima surađuju (kao mladenci hotela Phoenix dobili smo popust na vjenčanicu kod Vesne Spose i na izradu vjenčanog prstenja u zlatarni Koci).“ (Iva&Danijel)

„Lucija i ja smo ostali oduševljeni dodatnom ponudom hotela Phoenix! Mene je bez teksta ostavio vinski podrum u kojem smo mi mladenci i naši kumovi imali doček nakon dolaska u hotel iz crkve. Totalni vintage đir, podrum prepun vina i ugodne arome, konobar u bijelim rukavicama, fina hrana i genijalna relaksacija! Lucija je, s druge strane, ostala paf kada je čula da u Phoenixu nakon kaparenja dvorane imamo pravo koristiti usluge njihovog wellnessa (hidromasažni bazen, finska sauna, jacuzzi i spa oaza) – i to svaki dan do dana svadbene svečanosti!“ (Lucija&Kruno)

Hotel Phoenix najromantičniji hotel

„Prošli smo već sve žive i nežive sale za vjenčanja i bili smo žalosni, jer nas nijedna nije ostavila bez teksta i nijedna nije ispunjavala sve naše zahtjeve. Ja sam iz Slavonije, a muž (tadašnji zaručnik) je iz Varaždina i oboje smo imali puno gostiju koji nisu iz Zagreba. I onda na forumu oktrijemo simpatični romantični hotel u Sesvetama, s ogromnim besplatnim parkingom, udaljen tek 300 metara od autocesti A3, A4, A2 i A12 i što je najvažnije – s besplatnim smještajem za nas mladence te s popustom od 50% za smještaj naših uzvanika. To je bilo to. Nismo više razmišljali niti sekunde! I još smo dobili popust na petak.“ (Ivona&Petar)

„Naše vjenčanje je bilo u prosincu i ono oko čega smo bili jako zabrinuti je bilo vrijeme. Bojali smo se da nam gosti na dočeku ne pokisnu. Međutim, hotel Phoenix ima super rješenje za sve probleme, pa tako i za to. Obje svadbene dvorane hotela Phoenix imaju alternativu za unutarnji doček gostiju. Predivni atrij male dvorane i predivno ukrašen lobby velike dvorane su bili naš back up plan. Također smo se malo plašili da našim gostima ne bude zima, međutim velika dvorana Magic Hall ima podno grijanje, tako da smrzavanje svakako nije bila opcija.“ (Marta&Luka)

Hotel Phoenix najromantičniji hotel

„Ja sam znao koliki gurmani su svi u mojoj obitelji i bojao sam se da mi gosti ne ostanu gladni. Međutim, kada sam vidio te svečane jelovnike u hotelu Phoenix koji su stvarno bogati sadržajem i kvalitetom i kada mi je rečeno da se ovali nadopunjuju, bio sam miran. Nekoliko boca žestice smo dobili gratis od hotela, a ostatak smo mogli donijeti i sami, bez naknade za točenje. Torta nam je bila u cijeni jelovnika, što je posebno razveselilo Kristinu, jer su nam to bili jedna briga i jedan trošak manje. I što je najbolje – sve smo mogli probati na besplatnoj degustacijskoj večeri, gdje smo mogli i napraviti neke preinake u jelovniku ako nam se nešto nije svidjelo. Stvarno su se prilagodili svim našim željama i učinili naš dan posebnim.“ (Dalibor&Kristina)

Hotel Phoenix najromantičniji hotel

Dan vašeg vjenčanja u hotelu Phoenix bit će najsavršeniji dan u vašem životu! U životu zaljubljenog para to je dan za pamćenje, to je početak zajedničkog života. Bilo da želite intimno okupljanje ili veliki događaj, mi ćemo vam dati niz savjeta i informacija kako pripremiti proslavu sa stilom, jer Vjenčanje je događaj za slavlje i feštu u pravom smislu riječi... mi smo se u posljednjih dvadeset godina pobrinuli za pregršt prekrasnih doživljaja i uspomena!


Za više informacija potražite nas na:

Hotel Phoenix Sesvetska cesta 29, 10360 Zagreb
Tel: +385 (0)1 2006 333
Fax: +385 (0)1 202 7092
E-mail: [email protected]
Internet stranice: www.hotelphoenix.hr 
Facebook: https://www.facebook.com/HotelPhoenixZagreb/
Instagram: https://www.instagram.com/hotelphoenix_zg

Pratite i lajkajte najromantičniji hrvatski hotel i dopustite nam da vašu priču pretvorimo u bajku!