objavljeno: 13.01.2018

Posjetite TIJARAnewsFESTIVAL

Posjetite TIJARAnewsFESTIVAL
"Istarski Festival Vjenčanja u novom proširenom konceptu kreće već ovog vikenda u Puli. Posjetite fantastičnu izložbu svadbene fotografije na području Istre."

Ovog vikenda Istra ulazi u svijet vjenčanja koji traje kroz cijeli mjesec siječanj. Tijara model & event management agencija u novom i proširenom konceptu započinje TIJARAnewsFESTIVAL. SPOSAnews Istarski Festival Vjenčanja postao je dio većeg koncepta koji će se provoditi cijele godine. Festival će se kroz godinu odvijati u raznim potprogramima a započinje već ovog vikenda izložbom svadbene fotografije u Galeriji Makina.

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS u Puli 27. i 28. siječnja

Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews17 dočarao čaroliju vjenčanja

TijaraNewsFestival izložba

U novom konceptu kroz mjesec siječanj imat ćete prilike posjetiti:

  • TIJARAartNEWS, Istra wedding destination, izložba je svadbene fotografije snimljene na području Istre kroz postav od 24 rada hrvatskih fotografa. Otvaranje izložbe održat će se ove subote s početkom u 20 sati u Galeriji Makina u Puli. Izložba će se potom moći posjetiti 15.-19. 1., PON-PET, 18.00-20.00h te 20.1., SUBOTA, 10.00-13.00h.

TijaraNewsFestival

Posjetitelji će moći pogledati radove 11 hrvatskih fotografa: Foto Festival wedding photography, Matija Kljunak Weddings, Gospon Slikar Weddings, Saša Halambek photography, Lukart wedding photography, Šimunić – Pulić wedding photography, Ivančić photography, Indigoblu weddings, Edna Jurcan Photography, Pirowski wedding photography, With love from Anushcka.

TijaraNewsFestival

TIJARAfashionNEWS, veliki modni događaj koji će predstaviti dvadeset i jednog dizajnera iz cijele Hrvatske održat će se 19. 1. u 20 sati u Domu branitelja u Puli.

TijaraNewsFestival

TIJARAsposaNEWS, Istarski Festival Vjenčanja, tradicionalno će se kroz dva dana, 27. i 28. 1., održati u Domu branitelja u Puli. Tom prilikom predstavit će se osamdesetak izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja.

TijaraNewsFestival

Kampanja za ovogodišnji Festival nastala je u Galeriji Cvajner uz tehničku potporu tvrtke Voice Box Vision. Naime, Festival nastavlja promociju Istre kao wedding destinacije pritom prikazujući vjenčanja kroz razna povijesna razdoblja na lokalitetima u Istri. Prostor Galerije Cvajner idealno se uklopio u program. Pod vodstvom fotografkinje Ivane Tomić zablistala je manekenka Julija Gerenčir u haljini Vjenčanica Biba. Za make up se pobrinuo Le Beauty Mansion dok je za frizure zaslužan Studio Lara.

TijaraNewsFestival