objavljeno: 23.05.2016

Romantične vjenčanice Sandre Haddad dizajnirane za vile

Romantične vjenčanice Sandre Haddad dizajnirane za vile
"Jednostavne linije, lepršavi materijali i neopterećujući krojevi čine vjenčanice nevjerojatno gracioznima, a cvjetne latice ručno su aplicirane na čarobne vjenčanice."

''Do you believe in fairies?'' pitanje je koje dizajnerica Sandra Haddad postavlja svake sezone iznova, sve dok ne povjerujemo. Jer ona vjeruje. I za njih dizajnira haljine i vjenčanice. Romantične vjenčanice. Ma što romantične, čarobne... Vilinske!

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad za proljeće/ljeto 2016. donosi prepoznatljivu estetiku nježnih i delikatnih haljina, a bajkovitoj eteričnosti kolekcije pridonose lepršavi i lagani, prozračni materijali poput tila, svile i čipke u nježnim pastelnim nijansama.

Djevojke i žene koje nose haljine s potpisom dizajnerice Sandre Haddad, nevjerojatno su graciozne i profinjene zahvaljujući ženstvenoj silueti. Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

Vjenčanice Sandre Haddad za proljeće/ljeto 2016.

U novoj kolekciji velika je pažnja posvećena detaljima – cvjetnim laticama ručno apliciranima na vjenčanice. No, one su toliko ovlaš razasute po haljini da izgledaju kao da su pale s rascvjetalog drveta kad je vjetar zapuhao malo jače i sasuo kišu latica na vilinsku toaletu. I to kao da se dogodilo na samom snimanju kampanje!

Vjenčanice Sandre Haddad za proljeće/ljeto 2016.

Rascvjetale grane jorgovana, japanske trešnje, jabuke i glicinije poslužile su kao idealna kulisa fotografkinji Sanji Lydiji Kulušić u čijem se objektivu na trenutke zaustavila šumska vila koju je utjelovila Darija Gabrić (Talia Model) i čiju je eteričnu ljepotu dodatno istaknula Mia Bator koja se na snimanju pobrinula za vilinski make-up.

Vjenčanice Sandre Haddad za proljeće/ljeto 2016.

Vjenčanice Sandre Haddad za proljeće/ljeto 2016.

Dizajnerica: Sandra Haddad

Fotografija: Sanja Lydia Kulušić

Model: Darija Gabrić / Talia

Model Make up: Mia Bator