objavljeno: 18.12.2014

UdajemSe.hr i Kruno Gagula gostovali u RTL-ovoj emisiji Sve u šest

UdajemSe.hr i Kruno Gagula gostovali u RTL-ovoj emisiji Sve u šest
"Ivana Mihoci kratko je predstavila portal UdajemSe.hr, a Kruno Gagula iz Gagula banda bio je glavna zvijezda magazina koji je govorio o zarukama i iskustvima te romantici u Hrvata."

U srijedu, 17. prosinca 2014. godine, na RTL-u se prikazala emisija Sve u 6 o zarukama (sezona 1, epizoda 78). Brojni gosti govorili su o svojim iskustvima i romantici u Hrvata.

Oglašavajte se na UdajemSe.hr

Sezona zaruka! Blagdani su idealno vrijeme za prosidbu. Donosimo iskustva zaručnika i odgovaramo na pitanje zašto neki misle da će im javne prosidbe osigurati sretan brak.

Ivana Mihoci kratko je predstavila portal UdajemSe.hr u salonu vjenčanica Penelope, a Kruno Gagula iz Gagula banda bio je glavna zvijezda magazina.

Kruno Gagula iz Gagula banda

"Paklenica, tamo negdje smo šetali gore, po planinama. I onda smo zastali, ja sam ju zagrlio i pitao pitanje", kaže Kruno Gagula kako je zaprosio svoju sadašnju suprugu.

"Mislim da spadamo negdje u prosjek. Svakako. Ima naravno iznimaka, uvijek imate ljudi koji su inovativni. Muškaraca koji zaprose jako posebno i daju si jako puno truda", rekla je Ivana Mihoci na pitanje kako Hrvati prose svoje velike ljubavi.