objavljeno: 11.11.2018

Vjenčanice Milla Nova za mladenku kao iz bajke

Vjenčanice Milla Nova za mladenku kao iz bajke
"U salonu Vesna SPOSA ekskluzivno je predstavljena kolekcija Milla Nova vjenčanica. Vjenčanice su oduševile sve prisutne uzvanike kao i poznate osobe."

Svjetski poznata modna kuća Milla Nova prvi je put u Hrvatskoj održala modnu reviju u čarobnom interijeru salona vjenčanica Vesna SPOSA. Na svečanoj reviji prikazana je 2020. pretkolekcija Milla Nova vjenčanica.

Raskošan i bajkoviti ambijent najpoznatijeg domaćeg salona vjenčanica Vesna SPOSA savršeno se uklopio uz Milla Nova kolekciju. Vjenčanice su oduševile sve prisutne uzvanike kao i poznate osobe među kojima su se našle Nives Celzijus, Antonija Šola, Anja Alavanja, Matea Elezović, televizijske voditeljice Jelena Glišić i Dunja Mutevelić, bivša Miss Universe Ivana Mišura, Danijela Pintarić te influencerice Petra Dimić i Jelena Marinović.

Vesna Sposa Milla Nova

U prikazanoj kolekciji naglasak je stavljen na otmjene i odvažne modele s romantičnim i ženstvenim elementima koji se protežu kroz sve Milla Nova kolekcije. Nježna čipka i prozračni materijali s lakoćom prate liniju tijela, a zanimljivi detalji na stražnjem dijelu haljina naglasak stavljaju na zavodljivost i senzualnost. Svaka vjenčanica iz kolekcije ovog poznatog brenda odiše izuzetno raskošnim stilom te ženstvenošću koja savršeno pristaje uz svaku siluetu.

Vesna Sposa Milla Nova

Uz atraktivne modele koji su predstavili novu kolekciju, pistom je prošetala jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Petra Dimić, na društvenim mrežama poznatija pod imenom @saamopetraa te bivša Miss Hrvatske Tea Mlinarić. Lijepe djevojke su sa savršenom elegancijom i lakoćom nosile Milla Nova vjenčanice koje su im pristajale kao salivene.

Vesna Sposa Milla Nova

Osim raskošnih haljina, za potpuni dojam modne revije zaslužne su i makeup artistica Ivana Bošnjak te Biljana Dedić iz frizerskog studija STUDIO B. Cijeli događaj kroz fotografski objektiv pratio je Robin Pretković, talentirani fotograf Vesne Spose, a za rasvjetu je bio zadužen Prolight.

Vesna Sposa Milla Nova

Posjetite salon Vesna SPOSA i pronađite savršenu vjenčanicu u kojoj ćete poput prave princeze zablistati na svoj veliki dan.

Vesna Sposa Milla Nova

Vesna Sposa Milla Nova

Vesna Sposa Milla Nova

Vesna Sposa Milla Nova

Vesna Sposa Milla Nova