objavljeno: 17.03.2017

Novi zabavni trendovi za vjenčanje u 2017.

Novi zabavni trendovi za vjenčanje u 2017.
"Žive boje, detalji na vjenčanju, zelenilo i društvene mreže su samo neki od detalja koji su „in“ ove godine i koje će mladenci pratit tijekom cijele 2017. "

Poput svih stvari i vjenčani trendovi dolaze i prolaze. Svake godine imamo nešto novo i zanimljivo što oduševi cijelu industriju vjenčanja. Sve mladenke prate trendove i nitko ne želi odskakati i želi biti „in“, te imati vjenčanje po posljednjim standardima koji svaki dan idu naprijed.

  • Žive boje

Svako vjenčanje u 2017. će biti u živahnim bojama. Pomiješajte i spojite vesele i žive boje ili koristite različite razne nijanse jedne boje. Napravite nešto posebno i veselo što će biti hit na svadbi.

Žive boje na torti

  • Detalji

Ako planirate vjenčanje ove godine tada smo sigurni da već sve znate. Ako slučajno još niste isplanirali svaki detalj, tada nemojte zaboraviti da je ova godina posvećena detaljima. Detalji su ono što će se pamtiti na vjenčanju. Koristite personalizirane elemente na stolovima ili na odjeći, a možete ubaciti i pokoju osobnu šalu ili slatki trenutak kojim ćete još više dati osobni štih.

Detalji na vjenčanju

  • Zelenilo boja

Ove godine sve na vjenčanju bi se moglo zeleniti. Sve nijanse zelene su dozvoljene.

  • Društvene mreže

Hashtagovi su i dalje „in“. Sve više i više parova dodaje svoj osobni # na društvene mreže na koje njihovi gosti mogu dodavati postove, slike, video uratke i zapravo sve što im padne na pamet.

Stol koji će svi htjeti fotkati

  • Metalni dijelovi

Još protekle godine metalni dijelovi su počeli iznicati na svadbama, a ove godine taj trend se nastavlja. Za potpuni učinak probajte svoju tortu obojiti u metalno i kada dođe na tortu red pogledajte lica svojih gostiju. Oduševljenju neće biti kraja.

Metalne boje

  • Interaktivnija mjesta za stolom

Roditelji i rodbina će pozdraviti ovaj trend koji bi trebao biti normala, a ne hir. Mladenci sve više uključuju obitelji u planiranje vjenčanja, ali i kroz svaki dio ceremonije. Tako biste ove godine trebali više uživati u komunikaciji i interakciji sa roditeljima i rodbinom. Mjesta na kojima biste mogli više uživati zajedno su stol sa hranom (švedski stol) gdje bi se trebali nalaziti manji zalogaji uz koje se gosti okupljaju i uživaju u društvu.

Mjesto gdje će svi poželjeti biti i pričati

  • Igranje sa cvjetnim aranžmanima

Mladenci sve više i više koriste procvalo cvijeće i pupoljke ili dalije kojima ukrašavaju dvorane i kompletno vjenčanje. Podni aranžmani imaju trend rasta tj. povećavanja, a najhrabriji se igraju i sa cvijećem i gravitacijom. Parovi vole cvijeće koje visi sa stropa i to je smjer u kojem trebate ići 2017. godine.

Podni aranžmani su in