objavljeno: 05.04.2009

Kućanski aparati za vjenčani dar

Kućanski aparati za vjenčani dar
"Oprez s ovakvim poklonima jer potencijalno mladenci mogu dobiti pet tostera. Sačuvajte račun ako im treba da zamjene kućanski aparat za nešto što im treba."

Kad Vam mladenci donesu pozivnicu, najbolje je razgovarati i o poklonu. Možete se dogovoriti o kupnji nekog kućanskog aparata koji će im zatrebati. Ustvari, ovaj je poklon jako sličan izboru s liste poklona, samo mladenci unaprijed nemaju popis u dućanu. Ponovo naglašavamo – dragi mladenci, imajte na umu materijalno stanje Vaših gostiju.

Na kraju krajeva, možda već mjesecima gledate onu tavu s TV prodaje za koju ne treba ulje, a nikako da si je sami kupite? Zašto Vam je ne bi kupila draga teta ili sestrična koja studira i nešto veće joj je jednostavno preveliki izdatak? Kod većih uređaja, gosti mogu koristiti obročnu otplatu, što će mnogima koji Vam žele pokloniti nešto veće jako pomoći ili se mogu udružiti i zajedno kupiti nešto. Nije li bolje dobiti mašinu za pranje posuđa od svojih 5 prijateljica, nego 5 kompleta posuđa koja ćete morati prati ručno?