objavljeno: 27.08.2010

Alicia Keys udala se na Korzici za Swizz Beatza

Alicia Keys udala se na Korzici za Swizz Beatza
"Prekrasna trudna mladenka je Korzici nosila Vera Wang vjenčanicu, koja je još jednom dokazala da je neprikosnovena kraljica haljina za najsretniji dan žena."

Svjetski poznata pjevačica prekrasnog glasa i stasa Alicia Keys udala se za producenta i repera Swizza Beatza (rođen kao Kasseem Dean) na francuskom otoku Korzici.

Prekrasna trudna mladenka nosila je vjenčanicu Vere Wang, koja je još jednom dokazala da je neprikosnovena kraljica haljina za najsretniji dan žena. Alicia je nosila prekrasnu svilenu haljinu boje slonovače sa draguljima na leđima, a sve to upotpunila je 60-karatnim dijamantnim ukrasom u kosi dizajniranim posebno za pjevačicu, sandalama ukrašenim dijamantićima te decentnim buketom ljubičastih kala i ljiljana. Mladoženja je nosio bijeli smoking Toma Forda.

Vjenčanje je održano 31. srpnja 2010. godine, a svečanosti su prisustvovali Bono (U2), Qeen Latifah, Swizzov najstariji sin Nasir Dean te poznati dizajner Tommy Hilfiger sa svojom ženom Dee Ocleppo.

Koliko je internet popularan govori i podatak da je Swizz preko Tweetera nakon vjenčanja objavio 'Wowwwwwwwwww', a drugi dan je uslijedilo 'Novi je dan :) Osjećam se kao pjesma od Nasa i Diddyja :) volim vas sve i bog vas blagoslovio!'