objavljeno: 15.02.2019

Ella Dvornik se udala u Las Vegasu

Ella Dvornik se udala u Las Vegasu
"Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica udala se u Las Vegasu za Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee."

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Ella Dvornik udala se u Las Vegasu za svog dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee.

Kćer hrvatskog kralja funka Dine Dvornika nosila je bijelu haljinu dizajnera Juraja Zigmana, a suprug Charles klasično odijelo. Vjenčanje je bilo u prijestolnici vjenčanja Las Vegasu, državi Nevadi u SAD-u.

"Prije 5 godina kad smo se tek upoznali, Charles me htio odvesti u Vegas da me oženi, ali ja nisam imala vizu. Ali sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine otkad smo zaručeni pokušavali smo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako, jako teško! Pa smo napravili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frank rekao, 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te (sad si službena)", napisala je Ella uz njihovu zajedničku fotografiju.

Sretno veselim i lijepim mladencima.

Ella Dvornik vjencanje

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Yaaaaaaaas! #justmarried

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)