objavljeno: 30.04.2018

Nakon osam godina veze u Cavtatu se oženio tenisač Marin Čilić

Nakon osam godina veze u Cavtatu se oženio tenisač Marin Čilić
"Teniska zvijezda Marin Čilić je u oženio svoju ljepoticu Kristinu Milković u Cavtatu u crkvi sv. Nikole, a slavlje sa 400 gostiju se nastavilo u tvrđavi Revelin."

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić u subotu, 28. travnja 2018. godine, u Cavtatu u crkvi sv. Nikole oženio svoju dugogodišnju djevojku Kristinu Milković. Slavlje se kasnije preselilo u tvrđavu Revelin gdje se okupilo 400 gostiju.

Prelijepa mladenka zablistala je u jednostavnoj i elegantno bijeloj vjenčanici spuštenih ramena, a u ruci je držala buket od peonija blijedo roza boje. Klasičnu vjenčanicu Kristina je obogatila dugim čipkastim velom, zbog kojeg je zaista izgledala kao princeza iz bajke. Ljepotica je ostala vjerna i ovoga puta diskretnoj šminki i frizuri kakvu najčešće nosi, raspuštenoj valovitoj kosi podignutoj s jedne strane, zbog čega su njezine tradicionalne zlatne naušnice konavoske rečine došle u prvi plan. Visoki i crni mladoženja je odabrao klasično crno odijelo s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom te crnim lakiranim cipelama.

Marin Čilić i Kristina Milković

Par se do crkve dovezao u automobilu Tesla, a goste su u tvrđavi Revelin zabavljali Gibonni i Mate Bulić.

Marin i Kristina upoznali su se u Dubrovniku još 2008. godine na Davis Cupu, na kojem je Kristina radila kao hostesa, a prekrasan par je otad nerazdvojan.

Marin Čilić vjenčanje

Marin Čilić i Kristina Milković