objavljeno: 18.10.2017

Tajno vjenčanje na Ibizi Alicie Vikander i Michaela Fassbendera

Tajno vjenčanje na Ibizi Alicie Vikander i Michaela Fassbendera
"Romantično vjenčanje glumačkog para bilo je na Ibizi pred obitelji i najdražim prijateljima. Par se upoznao na snimanju filma The Light Between Oceans (2014)."

Ovoga puta glasine su istinite. Alicia Vikander i Michael Fassbender vjenčali su se na Ibizi u najvećoj tajnosti u subotu, 14. listopada 2017. godine. Prekrasan glumački par proslavio je svoj dan uz najbliže i najdraže.

Holivudske zvijezde upoznale su se na snimanju filma The Light Between Oceans prije tri godine i od tada su nerazdvojni. Alicia Vikander (29) i Michael Fassbender (40) željeli su privatno i tajno vjenčanje u krugu svoje obitelji i najdražih im prijatelja, te su se oženili u popularnoj španjolskoj destinaciji Ibizi u resortu La Granja.

Romantično i opušteno vjenčanje na plaži bilo je pravo ljetno i jednostavno u stilu nesvakidašnjeg holivudskog para. Šveđanka i irsko-njemački glumac bili su odjeveni u ljetnu odjeću. Prekrasna i nasmijana Alicia Vikander nosila je ljetnu vjenčanicu i naočale u obliku srca, dok je Michael Fassbender bio u kratkim hlačama i otkopčanoj košulji kratkih rukava.

Alicia Vikander i Michael Fassbender

Alicia i Michael se drže podalje od blještavila i bježe od fotoaparata, ali na crvenom tepihu redovito imaju lijepe riječi jedno za drugoga.

„Michael je jedan od najboljih glumaca“, rekla je Alicia jednom prilikom za svog kolegu u filmu The Light Between Oceans, koji je izašao 2016. godine, dok je Michael rekao za svoju sadašnju suprugu „bio sam vrlo uplašen kada je prvi put došla na scenu jer je bila sva žestoka i željna glume tako da sam se osjećao da se moram pribrati i pokazati što znam. Bila je sjajna“.

Alicia Vikander i Michael Fassbender

Alicia Vikander i Michael Fassbender tajili su svoju vezu dvije godine, a službeno su zajedno od 2016. godine kada su to potvrdili na dodjeli Zlatnog globusa 2016. godine kada je Alicia bila nominirana za najbolju glumicu u filmovima The Danish Girl i Ex Machina.

Alicia Vikander i Michael Fassbender

Alicia Vikander i Michael Fassbender