objavljeno: 17.06.2010

Učinite prvu bračnu noć magičnom

Učinite prvu bračnu noć magičnom
"Vođenje ljubavi prve bračne noći treba biti nešto posebno. No, u stvarnosti će se ta noć malo razlikovati od brojnih napuhanih priča. Ali imamo rješenje!"

U današnje vrijeme jedan od mitova je da prve bračne noći mladenka postaje žena. No takva su vremena i nemojte žaliti ako se nećete po prvi put zajedno upustiti u romantične vode. Naravno da će Vam prve bračne noći vođenje ljubavi biti posebno jer ćete ipak prvi put leći u krevet kao muž i žena. No, u stvarnosti će se ta noć malo razlikovati od brojnih napuhanih priča i bit ćete vrlo umorni za ikakve ekshibicije i neki savršeni seks, ali dat ćemo Vam par savjeta kako da oboje uživate u magičnoj prvoj bračnoj noći.

Krenite polako
Uživajte u trenutku. Iako ćete gotovo sigurno biti vrlo umorni nakon vjenčanja da biste imali najbolju večer svog života u krevetu, ipak budite sigurni da ćete se prve bračne noći sjećati do kraja života i da će biti jedan od najromantičnijih i intimnijih trenutaka u Vašem životu.

Snizite očekivanja
Možda neće biti jedno od najboljih iskustava u Vašem životu. Pa što? Opustite se i uživajte u svakom trenutku – dobrom, lošem, smiješnom...

Pazite na alkohol
Previše alkohola tijekom Vašeg vjenčanja moglo bi imati neželjene posljedice na Vaš libido. Probajte pripaziti malo na sebe i bolju polovicu, ali opet nemojte pretjerivati jer u svemu treba imati granicu.Odjenite nešto seksi
Donje rublje za prvu bračnu noć sigurno će Vam sigurno zagolicati maštu. Kupite nešto posebno što inače ne nosite i za što znate da će Vašu bolju polovicu ugodno iznenaditi. Pripazite da se dobro osjećate u tome jer je ljubavnik siguran u sebe najbolji ljubavnik.

Flertujte tijekom vjenčanja
Vjenčanje možete odraditi profesionalno i pozdravljati goste i članove obitelji tijekom večeri, plesati i zabavljati sve uzvanike i biti pravi muž i žena. No, stanite malo na loptu. Uživajte na vjenčanju i pogledajte bolju polovicu s vremena na vrijeme i divite se osobi koja će Vas pratiti do kraja života i biti uz Vas u dobru i zlu. Uživajte u tom trenutku i namignite, pošaljite poljubac i recite boljoj polovici da je volite. To će dodatno rasplamsati strasti između Vas dvoje. Zahvalit ćete nam kasnije.

Stvorite savršeni ugođaj
Nema ništa boljeg od savršenog ugođaja. Do sada ste shvatili što muž/žena voli. Većina voli romantičan ugođaj. Zapalite nekoliko svijeća, ponesite CD (i player) sa savršenom muzikom za prvu noć, posipajte ružine latice po podu i krevetu...


Razgovarajte
Kada konačno dođete u sobu nemojte odmah navaliti na ženu/muža. Porazgovarajte malo o vjenčanju i opustite se. Recite boljoj polovici koliko Vam znači i koliko ste sretni što je upravo Vas odabrala. Prepustite se trenutku i dozvolite da Vas romantika obuzme i krene iz Vas. Večer koja će uslijediti bit će intimna i fantastična.

Probajte nešto novo
Sigurno postoji nešto što ste oduvijek željeli napraviti u krevetu, a još niste imali hrabrosti to reći partneru. Prva bračna noć možda je idealna prilika za nešto novo.

Čekajte do vjenčanja
Iako je ovo jedan od najtežih savjeta za ispoštovati, pokušajte. Nemojte voditi ljubav mjesec dana prije vjenčanja i prve bračne noći jedva ćete čekati da dođete do kreveta.

Umorni ste? Strpite se do jutra
Ako ste previše umorni od plesa, zabave i kompletnog vjenčanja i nemate snage za predigru, možda je bolje pričekati do jutra kako bi imali pravu prvu bračnu noć.

Doručak u krevet

Pročitajte neke knjige o seksu
Tko ne bi poželio čuti/pročitati kakav savjet stručnjaka. Posjetite knjižare, internet stranice, razgovarajte sa prijateljima...

Bilo bi dobro kada bi prihvatili činjenicu da ćete najvjerojatnije biti preumorni ili malo pripiti da biste vodili ljubav. Ako netko od Vas dvoje zaspi ili nije raspoložen, nije smak svijeta ili loš početak braka. Neki put je bolje razgovarati o događajima sa vjenčanja, zajedničkoj budućnosti ili jednostavno zaspati u zagrljaju ljubavi Vašeg života. Cijeli je život pred Vama i uživajte u osobi pored Vas.