objavljeno: 21.04.2014

UdajemSe.hr – sve za vjenčanje iz snova!

UdajemSe.hr – sve za vjenčanje iz snova!
"Najbrže 3 tvrtke darujemo BESPLATNIM Zlatnim upisom u Imenik vjenčanja, a slijedećih 5 darujemo popustom od 50% na sve naše pakete!"

UdajemSe.hr nastao je u ožujku 2009. godine, a 22. travnja 2014. godine doživio je redizajn na koji smo iznimno ponosni. Nadamo se da se i Vama sviđa jer je portal namijenjen budućim mladencima koji traže sve za vjenčanje iz snova.

Kod nas možete pronaći razne savjete, imenik vjenčanja sa brojnim tvrtkama koje nude svoje usluge, sve o sajmovima vjenčanja, brojne fotogalerije, slatke istine, horoskop, a u vašem kutku možete pročitati priče koje su napisali ljudi poput Vas, dok biste u rubriku osvoji mogli zaviriti jer vrijedni darovi čekaju upravo Vas!

Želite li najaviti vjenčanje, objaviti priču, poslati fotografije s vjenčanja, postaviti pitanje, komentirati, dati neki savjet, ideju ili bilo što kako bismo zajedno još poboljšali portal… javite nam se na [email protected]

Najbrže tri tvrtke darujemo besplatnim godišnjim Zlatnim upisom u Imenik vjenčanja, a slijedećih pet darujemo popustom od 50% na sve naše pakete! Pogledajte cjenik.