objavljeno: 14.08.2013

Kako zavesti muškarca?

Kako zavesti muškarca?
"Doznajte kako zavesti muškarca rođenog u određenom horoskopskom znaku, a još važnije saznajte i kako ga zadržati uz sebe pored svih izazova."

Bikovi padaju na lijepe žene, Blizanci žele partnericu koja će ih nasmijavati, dok Škorpioni u vezi traži strast i dubinsku povezanost. Saznajte kako zavesti muškarca prema znaku u kojem je rođen, te što je još važnije, kako ga zadržati.

Ovan

 • Kako zavesti Ovna?

Ovaj muškarac pada na vanjski dojam, stoga ga morate zaintrigirati svojom ženstvenom pojavom. Ako želite zavesti muškarca Ovna, istaknite sve svoje tjelesne atribute. Pogled na vaš dekolte i duge noge neće ga ostaviti ravnodušnim. Budući da je u prirodi osvajač, nemojte biti napasni i preuzimati inicijativu, već dozvolite njemu da vas zavede i osvoji.

 • Kako ga zadržati?

Ukoliko igrate isključivo na kartu ljepote, nećete uspjeti zadržati Ovnovu pažnju. On je strastveni muškarac kojemu treba stalno uzbuđenje, a uz sebe ga može zadržati isključivo snažna i samosvjesna žena koja će mu stalno podsticati maštu. Nemojte se zapustiti, održavajte strast seksipilnim donjim rubljem i raznim igricama u krevetu. Neće škoditi ako mu dopustite da misli da je glavni u vezi, čak i ako je to daleko od istine.

Bik

 • Kako zavesti Bika?

Bik voli ženstvene i pomalo samozatajne žene, stoga nemojte misliti da ćete ga osvojiti atraktivnom pojavom. Više će ga privući žena koja je zakopčana do grla, a zrači šarmom i ljepotom, nego žena koja svojom odjećom privlači mušku pažnju. Budite uporni, ali i strpljivi, jer Biku treba mnogo vremena da se pokrene. Zavest ćete ga mirnom i sabranom osobnošću, a nećete pogriješiti ni ako mu prezentirate svoje kulinarske vještine, budući da put do Bikova srca ide kroz želudac.

 • Kako ga zadržati?

Bikovi su promišljeni ljudi koji ne vole promjene, stoga jednom kad s vama uđu u vezu, trudit će se svim silama da ona i uspije. Bik ostavlja samo ako nema drugog rješenja. Kako biste zadržali njegovu pažnju, nastojte uvijek biti lijepi i njegovani, a nemojte zanemarivati ni svoje kućanske obaveze. Bik voli ženu koja zna kuhati i s kojom će moći uživati u svim svojim hedonističkim prohtjevima.

Blizanci

 • Kako zavesti Blizanca?

Blizanci vole lijepe i atraktivne žene, no ono što će ih najviše privući jest nečija inteligencija i smisao za humor. Ukoliko vide da s vama mogu o svemu razgovarati i da se smijete njihovim šalama, Blizanac će poduzeti sve što može kako bi se nastavio s vama družiti.

 • Kako ga zadržati?

Muškarca Blizanca lako je privući, no veći je izazov zadržati njegovu pažnju. Ovaj vjetropir stalno traži nove izazove i promjene, pa će ga uz sebe zadržati isključivo zabavna i inteligentna žena koja će uvijek biti spremna za akciju. Ukoliko želite da veza s Blizancem uspije, nemojte ga gušiti ljubomorom i propitkivati gdje je i s kim je bio. Dajte mu mnogo slobode i u njemu ćete imati zabavnog suputnika i najboljeg prijatelja.

Rak

 • Kako zavesti Raka?

Nježni Rakovi padaju na majčinske tipove žena, stoga ako ga želite osvojiti, budite pažljivi, brižni i pokažite mu da vam je stalo do njega. U početku mu budite prijateljica i dajte mu vremena da razvije osjećaje prema vama. Neće pogriješiti ni ako pričate koliko volite djecu i želite obitelj.

 • Kako ga zadržati?

Rak voli kad se partnerica o njemu brine, stoga ga nemojte nikad zanemarivati. Uvijek mu posvećujte mnogo pažnje i pokažite da ga volite, a on će vam zauzvrat biti partner kakvog možete samo poželjeti. Ovaj će vas muškarac uvijek znati obradovati romantičnim izljevima pažnje.

Kako zavesti muškarca

Lav

 • Kako zavesti Lava?

Tašti Lavovi uživaju kad im drugi zavide, stoga će njihova odabranica morati biti najljepša, najzgodnija i najatraktivnija. Muškarci ovog znaka u prvom redu padaju na privlačan izgled i popularnost, stoga istaknite odjećom svoje atribute i pred njim flertujte s drugim muškarcima. Ništa neće više privući Lava od spoznaje da vas svi žele, a samo vas on može imati.

 • Kako ga zadržati?

Nemojte ga ignorirati, jer bi vaš Lav mogao potražiti pažnju na drugom mjestu. Uvijek ga slušajte i dopustite mu da priča o sebi, a ne bi škodilo ni da ga povremeno hvalite i obasipate komplimentima. Lav želi partnericu koja će ga poštovati i diviti mu se, stoga ga nikad nemojte omalovažavati, a ako zarađujete više od njega, nipošto to nemojte spominjati.

Djevica

 • Kako zavesti Djevicu?

Muškarac Djevica je vrlo komplicirana osoba koja ima visoke kriterije, stoga ćete se za njega morati pojačano potruditi. Ovaj muškarac voli pametne, obrazovane i skromne žene s kojima će moći o svemu razgovarati. Dajte mu do znanja da uživate u čitanju, pokažite mu da ste pametna osoba širokih interesa, jer ćete ga time najviše zaintrigirati. Ovaj muškarac ne voli otvorene i glasne žene, stoga ćete ga suviše nametljivim ponašanjem samo odbiti od sebe.

 • Kako ga zadržati?

Ovog ćete muškarca zadržati uz sebe ukoliko mu pokažete da ste idealna djevojka, supruga ili majka. Obavljajte redovito svoje obiteljske dužnosti, održavajte stan urednim i nemojte nikad započinjati svađe pred drugim ljudima. Djevica voli da je sve savršeno, stoga ga nikad nemojte gnjaviti zbog njegovih mušica, i dopustite mu da bude perfekcionist. I još jedan savjet, nemojte dozvoliti da vas njegovo gunđanje ubije u pojam, već upamtite da je on jednostavno takva osoba kojoj je žaljenje urođeno.

Vaga

 • Kako zavesti Vagu?

Vage su esteti koji prvenstveno padaju na privlačne žene, stoga ako ga želite zavesti, morate biti u svom najboljem izdanju. Napravite frizuru, lijepo se našminkajte i nemojte štedjeti s parfemom, a odjećom istaknite svoje tjelesne atribute. Obratite pažnju i na detalje, jer će ove muškarce odbiti izgriženi nokti, neuredne obrve, kao i neprivlačne cipele. Budući da je muškarac Vaga iznimno neodlučan, bilo bi dobro i da preuzmete inicijativu. Vi odlučite u koji ćete restoran ići ili koji film želite pogledati.

 • Kako ga zadržati?

Ostanite uredni, lijepi i dotjerani i nemojte se nipošto zapustiti. Ovaj muškarac voli lijepe i privlačne ljude, stoga je za održavanje iskre ključno da mu i dalje budete privlačni. Nemojte započinjati svađe bez razloga ili zahtijevati od njega da bude prodorniji i odlučniji. Poželjno je i da mu ne prigovarate ako povremeno bude flertao s drugim ženama, jer je njemu to nasušna potreba.

Škorpion

 • Kako zavesti Škorpiona?

Strastveni Škorpion nikad ne pada samo na izgled, njemu je daleko privlačnija žena koja pršti seksepilom, od neke koja oskudnom odjećom pokušava privući mušku pažnju. Ako ga želite osvojiti, gledajte ga u oči prodornim pogledom, koji će mu jasno dati do znanja da ga želite. Budite ženstveni, ali samozatajni, jer ovom muškarcu nije ništa privlačnije od žene koju ne može dokučiti.

 • Kako ga zadržati?

Ako želite da vaš Škorpion ostane s vama i nakon početne strasti, morat ćete mu dati do znanja da ste posebni i vrijedni njegove pažnje. Držite do sebe, budite privlačni i seksipilni,  privlačite poglede muškaraca, no istovremeno ga uvjerite da nikome osim njemu ne posvećujete pažnju. Nemojte ga raditi ljubomornim, jer je ovaj muškarac sam po sebi dovoljno sumnjičav, stoga mu ne trebaju igrice i okolišanja. Uspjehu veze pomoći će i ako ste inteligentna osoba koja voli dublje ili mistične teme, a bilo bi poželjno i da mu date dovoljno vremena da se bavi sobom i svojim potrebama.

Strijelac

 • Kako zavesti Strijelca?

Vjetropira Strijelca nije teško osvojiti, jer on uživa u novim poznanstvima i uvijek je otvoren za sve opcije. Nećete pogriješiti ako mu jednostavno pristupite i pozovete ga na piće. On je moderan muškarac otvorenih pogleda, a vaše preuzimanje inicijative će mu biti iznimno privlačno. Bilo bi dobro da budete veseli, zabavni i smijete se njegovim šalama. Strijelac ne voli posesivne i ljubomorne žene, kao i one s kojima nema o čemu razgovarati, stoga pokažite interes za muziku, filmove i knjige.

 • Kako ga zadržati?

Nije ga teško osvojiti, no zadržati ga je već druga priča. Ovaj šarmantni boem uživa u flertu i zabavi, stoga je vjerojatno da će dok se udvara vama istovremeno zavoditi i druge žene. Ako želite da veza sa Strijelcem bude ozbiljna, nemojte mu nikad raditi ljubomorne scene ili pribjegavati emocionalnim ucjenama,. Ne možete ga spriječiti da očijuka s drugim ženama, no ako mu pokažete da to tolerirate, u vama će prepoznati idealnu partnericu s kojom želi provesti život, pa mu nevjera nikad neće pasti na pamet.

Jarac

 • Kako zavesti Jarca?

Jarca privlače lijepe, privlačne i samozatajne žene koje drže do sebe. Ovaj muškarac ne voli atraktivne žene koje privlače muške poglede, već su mu daleko seksipilnije žene koje zrače inteligencijom i zrelom privlačnošću. Pokažite mu da ste pametni i vrijedni, pričajte o poslu i ambicijama te nekom gestom dajte do znanja da ga želite bolje upoznati. Ovaj je muškarac sklon samopotcjenjivanju, stoga ne bi bilo loše da na početku malo pogurnete stvari. Ali samo malo, jer Jarac je konzervativan muškarac koji mora imati osjećaj da je gazda u vezi, pa čak i ako je to daleko od istine.

 • Kako ga zadržati?

Jednom kad uđe u vezu, jarac se teško odlučuje na prekid, što vam ide u prilog. Ako želite da veza s Jarcem potraje, nemojte ni slučajno biti rastrošni i ekstravagantni u upravljanju s novcem. Jarac ništa ne mrzi više od neodgovornih osoba koje se ne brinu za budućnost. Držite do sebe, svog izgleda i nemojte nikad dopustiti da vam kuća bude neuredna.

Vodenjak

 • Kako zavesti Vodenjaka?

Otkačeni Vodenjak voli sve što je drugačije i neuobičajeno, stoga mu odmah na početku dokažite da ste posebni. Drugačiji styling, otkačena frizura ili piercing u nosu bit će dovoljni da privučete njegovu pažnju. Kad ga uspijete zainteresirati, pokažite mu da ste pametna i svestrana osoba koja cijeni umjetnost i filozofiju. Ukoliko uvidi da s vama može o svemu razgovarati, odlučit će vam posvetiti više pažnje.

 • Kako ga zadržati?

Vodenjaka ćete zadržati uz sebe ako mu budete najbolji prijatelj. Ovaj muškarac od partnerice traži prvenstveno životnu suputnicu, a tek potom ljubavnicu i sve ostalo. Nemojte pokazivati da ste ljubomorni na njegove brojne ženske prijateljice i dozvolite mu da bez vas izlazi van. Vaš će Vodenjak biti ponosan što uza sebe ima tako liberalnu i samopouzdanu ženu, da vas nikad neće pustiti da mu izmaknete iz ruke.

Ribe

 • Kako zavesti Ribu?

Ovog horoskopskog sanjara osvojit ćete lijepim i privlačnim izgledom i zanosnim oblinama, no da biste uistinu osvojili njegovu naklonost, morat ćete mu pokazati da ste nježna i pažljiva osoba puna suosjećanja za druge. Muškarac Riba želi uza sebe jaku i samosvjesnu ženu koja će se brinuti za njega, stoga mu pokažite svoju nježnu stranu i uvjerite ga da i vi vjerujete u ljubav na prvi pogled. Riba će se odmah zaljubiti u vas.

 • Kako ga zadržati?

Ovaj muškarac je nepopravljivi romantičar koji se u životu uvijek povodi za osjećajima, stoga se pobrinite da vaš odnos uvijek bude što bolji i prisniji. Ukoliko nešto ne štima, muškarac Riba će prvi potražiti utjehu u tuđem zagrljaju. Nemojte ga prisiljavati da se suočava sa stvarnošću, jer je sanjarenje njegova nasušna potreba, stoga ga prihvatite takvog kakav jest. Budite pažljivi prema svojoj Ribi, mazite ga i pazite, a on će vam zauzvrat biti partner kakav se samo može poželjeti.

Preuzeto sa portala: osobnihoroskop.com