objavljeno: 04.12.2016

Dijamantna vjenčanica za vjenčanje iz snova svake žene

Dijamantna vjenčanica za vjenčanje iz snova svake žene
"Vjenčanica ispunjena dijamantima i dijamantna ogrlica zasjali su u punom sjaju na dijamantnom vjenčanju u Libanonu Gaelle Najarian i Hoviga Yesseyana."

Dijamanti su ženin najbolji prijatelj. Draguljar Hoviga Yesseyan je očito shvatio što žene vole i posvetio se pravom poslu - draguljima. A da nije promašio zanimanje dokaz je i njegovo vjenčanje. Nije on previše bitan u ovoj priči, već njegova prekrasna supruga o kojoj priča cijeli svijet.

Gaelle Najarian ostvario se san i imala je vjenčanje kakvu samo možete poželjeti. Glamurozno vjenčanje sa nekoliko stotina gostiju održalo se u Bejrutu, a mladenka je zaslijepila sve oko sebe. Raskošna bijela vjenčanica cijela je prekrivena dijamantima. Dijamantna ogrlica i ostali sjajni dijamantni dodaci upotpunili su senzacionalni look koji se širi svijetom i ostavlja ljude otvorenih usta.

Bogati mladenci vjenčali su se u Beirutu, a ogromnu bijelu osmerokatnu tortu rezali su sabljom što je tradicija svih libanonskih vjenčanja. Ogromni video zid bio je samo jedna od glamuroznih atrakcija koju su si mladenci priuštili, a stolovi su bili prekrasni i raskošni sa svijećnjacima, dok su rasvjeta i laseri još više naglašavali veličanstvenu atmosferu dijamantnog vjenčanja.

Dijamantno vjenčanje

Dijamantno vjenčanje

Dijamantno vjenčanje

 

 

 

 

 

A photo posted by L O R (@lorikhatchadourian) on

 

 

 

 

A video posted by YESSAYAN JEWELRY (@yessayan) on