objavljeno: 06.03.2017

Petra Gajski: Vrisak oduševljenja orio se uredom kada sam osvojila nagradu BC Božica

Petra Gajski: Vrisak oduševljenja orio se uredom kada sam osvojila nagradu BC Božica
"Želim se zahvaliti na nagradi kojom ćete mi omogućiti da na svoj najvažniji dan u životu izgledam poput princeze, rekla je osvajačica poklon bona BC Božica."

Beauty centar Božica i UdajemSe.hr nagradili su buduću mladenku Petru Gajski iz Zagreba sa besplatnim makeoverom. Petra Gajski iz zagrebačkih Drugih Poljanica 8 osvojila je paket Diference look u koji ulazi:

 • vjenčana frizura 
 • probna frizura 
 • šminkanje za vjenčanja 
 • probno šminkanje 
 • ugradnja umjetnih parcijalnih trepavica 
 • korekcija obrva

VJENČANJE IZ SNOVA: NAJSRETNIJI DAN NAŠE DOBITNICE PETRE GAJSKI

PETRA GAJSKI OSVOJILA BESPLATAN MAKEOVER U BEAUTY CENTRU BOŽICA

BEAUTY CENTAR BOŽICA I UDAJEMSE.HR DARUJU BESPLATAN MAKEOVER ZA VJENČANJE!

Veselu i vedru mladu damu smo zagnjavili za mali intervju.

Prije svega Vam se želim još jedanput zahvaliti na ovako kvalitetnoj nagradi koja će mi zbilja koristiti jer ćete mi njome omogućiti da na svoj najvažniji dan u životu izgledam zbilja poput princeze, što svaka mladenka zaslužuje.

 • Kako ste reagirali kada ste saznali da ste osvojili poklon?

Šok i nevjerica. Sjećam se da sam sjedila u uredu i da mi je na mobitel stigla obavijest o novom mailu. Dok ga nisam pročitala 3 puta sama, a onda još 2 puta sa kolegicom, nisam vjerovala u to što čitam. Nakon što sam shvatila o čemu se radi, mojoj sreći nije bilo kraja. Vrisak oduševljenja orio se uredom.

Petra Gajski i Danijel

 • Kome ste prvo javili da ste osvojili bon Beauty centra Božica?

O nagradi sam prvo obavijestila mamu. :) Nazvala sam ju na posao i jedva izustila što mi se dogodilo. Od uzbuđenja joj nisam znala objasniti sve pojedinosti nagrade, pa sam joj proslijedila Vaš mail :)

 • Kada je vjenčanje?

Vjenčanje je 08.09.2017. (petak)

 • Kako teku pripreme za vjenčanje? Hoćete li imati veliko ili malo vjenčanje? Koliko gostiju planirate pozvati, imate li vjenčanicu već?

Pripreme teku planiranim redoslijedom. Restoran (Dioniz, Dugo selo) i bend smo odabrali prije godinu dana još. Vjenčanicu sam odabrala prije dva tjedna, a prošli tjedan smo odabrali fotografa i snimatelja. U tijeku nam je izrada pozivnica i zahvalnica. Planiramo pozvati oko 250 gostiju.

 • Jeste li uzbuđeni zbog vjenčanja?

I ja i mladoženja smo jako uzbuđeni zbog vjenčanja. Iako je kod mene više prisutna kombinacija uzbuđenja i stresa, ali valjda kroz to prolazi sve mladenke :) Ono što trenutno mene više brine jest odlazak iz roditeljskog gnijezda, teško mi pada skorašnji odlazak iz roditeljskog doma. Ali pokušavam pozitivno gledati na to, jer ipak odlazim nekome tko mi je osvojio srce :)

Petra Gajski nakon zaruka

 • Smijemo li znati kako Vas je i gdje odabranik Vašeg srca zaprosio?

Moj Danijel je mene zaprosio na glavnom zagrebačkom trgu, kod sata. To je bilo 12.11.2016., na našu četvrtu godišnjicu veze. Zaprosio me baš kod sata jer smo se tamo i našli kada smo išli na prvu kavu. Padala je kiša i na prvom sastanku i tu večer kada me zaprosio, tako da na moju žalost, nije bilo klečanja :) Prišao mi je, rekao par prekrasnih riječi i pitao da budem njegova. Odgovor je bio jasan :) Oduševljenje na mom licu vidi se na slici koju ste objavili :) Nakon toga smo i godišnjicu i zaruke proslavili na večeri u dvoje :)

 • Što planirate za medeni mjesec? Hoćete li putovati negdje?

Za medeni mjesec bismo voljeli otići na Jadran. Maštamo o hotelu sa punim pansionom, wellnesom i bazenom. Vjerujemo da će nam takav odmor nakon svih priprema dobro doći.

 • Igrate li često nagradne igre?

Igram nagradne igre samo na svom facebook profilu, i to tu i tamo kada mi se nešto čini posebno zanimljivo i korisno poput Vaše nagradne igre. Što se same organizacije vjenčanja tiče, mislim da sam ih odigrala možda 3,4. Jedna je bila uspješna i zbog toga sam jako sretna buduća mladenka.

Veliki pozdrav od Petre i Danijela :)

Čestitamo još jednom sretnim mladencima i želimo im da im se svi snovi ostvare!