objavljeno: 19.02.2018

Dani vječanja u centru Lumini oduševili varaždinskim dizajnericama i salonima vjenčanica

Dani vječanja u centru Lumini oduševili varaždinskim dizajnericama i salonima vjenčanica
"Najatraktivniji sajam vjenčanja u sjeverozapadnom dijelu zemlje oduševio je bogatim dvodnevnim programom i vrijednim nagradama."

Dani vjenčanja u trgovačkom centru Lumini ove su godine potvrdili status najatraktivnijeg sajma vjenčanja u sjeverozapadnom dijelu zemlje.

Dani vjenčanja u Lumini centru

Na sajmu su nastupili mnogobrojni izlagači – od zlatara preko fotografa i video snimatelja do slastičara.

„Drago nam je što su Dani vjenčanja postali tradicionalni, ali i što se sadržajem i posjećenošću iz godine u godinu nadmašuju. Želja nam je predstaviti nadahnuća i rješenja za vjenčanja na jednom mjestu. Sretni smo što na sajmu sudjeluju lokalni proizvođači i pružatelji usluga za vjenčanja, ali i oni poznati diljem zemlje“, kazala je Jelena Kontrec iz centra Lumini.

Dani vjenčanja Lumini centar

S posebnim zanimanjem posjetitelji su pratili modnu reviju varaždinskih modnih dizajnerica i salona vjenčanica. Obrt Lorella, atelje Kookabee Melite Kukec, obrt Brokat Snježane Radev i modna kuća Ellera Željke Vidović prikazali su elegantne svečane haljine. Iako svaka dizajnerica ima vlastiti modni potpis, zajedničko im je vrsno krojačko majstorstvo. Salon vjenčanica Lidija okupljene je oduševio svečanim haljinama za osobe svih dobi – od onih za pričesti do vjenčanica. Poseban pljesak zaradili su mali manekeni – djeca iz Univerzalnog plesnog studija Feel. Produkciju revije potpisuje Marijana Gregurić.

Dani vjenčanja Lumini centar

Romantičan ugođaj začinili su glazbeni nastupi Valentine Geci Koren, Učitelja, ansambla Biškupec te tamburaških sastava Taliri i Špancir. Mlađu publiku posebno su razveselili gosti iznenađenja – Tarapana Band.

Dani vjenčanja Lumini centar

Mladenci su sudjelovali u nagradnim natjecanjama za koja su vrijedne nagrade, među ostalima, osigurale Zlatne gorice te Dominik zlatarnica i srebrnarnica. Buduće mladenke oduševilo je besplatno šminkanje u Mülleru.

Dani vjenčanja Lumini centar

Program je vodio Nenad Kumrić Charlie, a organizator sajma je Tin marketing.

Dani vjenčanja Lumini centar