objavljeno: 01.12.2017

Top 10 Instagram objava vjenčanja u 2017.

Top 10 Instagram objava vjenčanja u 2017.
"Donosimo listu 10 najpopularnijih objava vezanih za vjenčanje u svijetu. Instagram voli ljubav, zaruke i vjenčanja, a naših 10 objava srušilo je Internet."

Instagram je napravio listu najpopularnijih objava u 2017. godini. UdajemSe.hr je odlučio napraviti svoju listu najpopularnijih postova vjenčanja u protekloj godini. Moramo priznati da su nas neke objave iznenadile, ali sve u svemu je to bila prekrasna godina za ljubav, zaruke i vjenčanja.

Top pet najklikanijih objava vjenčanja, zaruka i godišnjica skupila su ukupno 8 milijuna likeova. Sa sigurnošću možemo reći da je instagramovci volje ljubav i sve vezano uz taj prekrasan osjećaj.

Listu predvodi kraljica Instagrama, Beyonce, koja je 4. travnja 2017. godine podijelila sa svijetom video 9-godišnje obljetnice braka sa glazbenikom i mogulom Shawnom Coreyjem Carterom popularnijim pod imenemo Jay-Z. Video pogledi se ne zbrajaju jednako kao pogledi i lajkovi na fotografijama, a video Die With You je bio pregledan više od 12,5 milijuna puta. A njena objava da je trudna je „srušila“ internet!

 

?? 4.4.17 ??

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Reperica Caardi B se zaručila i šokirala svijet što je izazvalo golemu pomamu i objava je završila na drugom mjestu sa 2.3 milijuna lajkova. Njeni Instagram fanovi će pamtiti 28. listopada jako dobro. Po nama veliko iznenađenje liste.

 

 

Glazbenica Ciara je na trećem mjestu. Na Instagram objavi od 6. srpnja, koja je prikupila 1.7 milijuna lajkova uživa na godišnjem sa svojim poznatim suprugom i djecom te se poljube za svoju prvu godišnjicu braka.

 

Happy 1 Year Anniversary @DangeRussWilson! 1 Year Down... #ForeverTogether ??

A post shared by Ciara (@ciara) on

 

Britanski power couple Victoria i David Beckham skupili su 4. lipnja 1.3 milijuna lajkova sa svojom 19. obljetnicom braka. Bivši nogometaš i pjevačica su početkom godine obnovili svoje bračne zavjete. Bravo i svaka čast, tako se to radi!

 

 

Glazbenica Alicia Keys oduševila je svoje Instagram fanove 31. srpnja prekrasnom fotografijom sa svog vjenčanja 2010. godine kada se udala za producenta i repera Swizz Beatsa. Ukupni broj lajkova je 1.2 milijuna.

 

 

Na šestom mjestu nalazi se glazbenik Joe Jonas koji je 15. listopada objavio svoje zaruke sa glumicom Sophie Turner što je oduševilo 1.1 milijun fanova. Što kažete na zaručnički prsten?

 

She said yes.

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

 

Legenda John Legend i Chrissy Tiegen su proslavili svoju 4. godišnjicu 15. rujna, a točno prije 11 godina bili su na prvom spoju. Nakon te objave su također svijetu obznanili da čekaju bebu. Ovo je na listi prva objava koja nije dobila milijun lajkova.

 

Anniversa-date. Married 4 years today. Met 11 years ago yesterday. I love this woman deeply.

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

 

Filmske zvijezde 90-ih, Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. su 1. rujna proslavili 15. godišnjicu. I na fotkama se vidi da su i dalje zaljubljeni i jako sretni. Prekrasna ljubavna priča!

 

My husband thinks I'm crazy, but I'm not the one who married me. #happyanniversary @realfreddieprinze 15 years!!

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr.

 

Neil Patrick Harris zahvalio se svom suprugu Davidu Burtki za tri prekrasne godine braka. Dečki su zajedno 13 godina.

 

 

Deseti na listi su bivša zvijezda američkog nogometa Tom Brady i brazilska manekenka Giselle koji su proslavili svoju godišnjicu braka 26. veljače uz prekrasnu posvetu: „i dalje me nasmijavaš. Sretna godišnjica ljubavi mog života! Volim te!

 

And you have kept me laughing ever since... Happy anniversary love of my life! Feliz aniversário! Te amo

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on